elams1 Bebeğim 4 aylık evolvia mama kullanıyorum fakat bebeğim kilo almıyor fazla o yüzden mamasını değiştirmek istiyorum aptamil kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi memnun musunuz?
B-alprsln elams1 aptalimi görümcem kullaniyodu maşallah çocuğu 3 aylık tombik tombik . Ben hipp kullanıyodum bitti aptamile geçtim
Gozde20 elams1 benim bebegim 12 günlük canım çok guzel kilo aldırıyor ama kusturuyorda ben tecrubesizim henüz bu konuda ama kilo aldırdığını biliyorum. Arkadaşım pirinc unu veriyor o da cok kilo aldırdı bebişe aklında bulunsun bence ☺️
dvran22 Gozde20 kuzum kusması çok çok normal bebeklerin fizyolojik yapısından dolayı kusma olayı çok görülüyormuş bugün doktormz dedi ..bende aptamil kullanıyorum🤗
DenizAlpinAnnesi elams1 hAyir kilo aldi dogumdn sonra kilo verir ya bebekler 2 hafta icinde almali bebisim 1 haftada aldi ben ama hem emziriyorum hemde takviye ediyorum aptamille
Zeynep1625 elams1 alsında ne bilym mama da hermzn vermk istmym doymadğnj düşndğm zmnlr verym genelde😊keşke alsa kilo birazck
elams1 B-alprsln inşallah bizimki de yaşamaz peki tadını sevdi mi yoksa sonra mı alışmaya başladı tadına
elams1 Zeynep1625 sütün yetiyorsa doğrusunu yapıyorsun ama mama vermekte kötü bir şey değil gelişimini desteklemiş oluyorsun
Zeynep1625 elams1 valla zatn erkn doğdu biraz. Doğdğnda 3045 di 50cm di 35 günlk 3700 küsür 54 cm sence nasl iymi. Mama da kötü değilde milltn yüzndn vicdn yapym sanki kötymş gibi
Ayse_alya elams1 keşke herkes böyle olduğunu bilse kalkıp bi de lohusaya sütü yetmiyor da ondan veriyor oluyor
Weewe elams1 benimki de 4 aylik, meme+mama seklinde besleniyor. Dogdugundan beri her ay 1 kilo aldi. 2900 dogmustu (36. Haftada) su an 7100 gr.
elams1 Weewe bizimki de o kiloda ama her ay 1 kilo alıyordu şimdi 400 500 gr ancak alıyor o yüzden mama değiştircem
elams1 Zeynep1625 gayet iyi ilk al kilo kaybıda olduğu için normal ama tabi en iyi takibi doktor yapar