Tubimomiki Merhabalar 10 günlük bebeğim var. Sakarya eğitim araştırmada doktora götürmej istiyorum malum aylık kontrolleri olacak ama şu an olan doktorlarlari pek bilmiyorum önerisi olan bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim ♥️
Busra-97 Tubimomiki merhabalar bende Sakarya da yaşıyorum merkezde değil ama Sadıka Sabancı hastanesinde Ayşe Hamde Çamdağ var. Çok şeker gencecik bir doktor. Çok güzel ilgileniyor detaylı bilgi veriyor memnun kalacağınıza eminim.
Tubimomiki Busra-97 Toyota hastanesi sanırım dediğiniz yer öyle değil mi orası biraz ters kalıyor bana eğitim araştırma olsa daha iyi olur araştırmalarıma göre bahri elmas hakkında yorumlar iyi
Eailesi4 Neslihan hanım varmış arkadaşlarım çok memnundu bizde Yenikent de Esma Merve çınar a giriyoruz bende memnunum
Tubimomiki Eailesi4 ikisinede bakicam Cok teşekkür ederim bide göz muayenesi bir aylık olması gerekiyor değil mi o da korucukta oluyormuş
Tubimomiki Eailesi4 ona sıra aldım ama 25 günlük fln oluyor bide kızımın ilk okul gününe denk geliyor iptal edicem artık