Mirac21mom atlasert hep veriyorum herşeyin yanında çorbanın içinede cicibebenin kuru ekmekleri var ondan alıp atıyorum
Irmakmelegim atlasert valla kziim 2 yaşında hiç vermiyorum bazn çorbası çok sulu olursa dograrim içine okdr cunku zatn yemesi gereken protein karbonhidrat vitamin vb herseyi alıyor mesela mutlaka her gün 1 yumurta yer ( omlet pankek vb sklde) öğleden çorba veya mantı tarzi şeyler yer ara öğün meyve Akşam bazn dolma banz sebzeli köfte yanına makarna pilav herhangi briinin yaninda yogurt mutlaka 1 kavanoz kucuk bitirir o yüzden ekmek e ihtiyaç duymuyor bugün mesela akşam kabak dolması yohurt yedi içinde zatn priinc var gerk yoktu
Wanderlust atlasert 2,5 yasinda corbasi cok sulu olursa ekmek veriyorum onun disinda ekmek vermiyorum. Saglikli bir aliskanlik degil her ogunde ekmek tuketmesi
atlasert Bukito nasıl veriyorsunuz peki kahvaltısında falan mı benim oğlum yemiyor kahvaltıya bazen pankek tarzı şeyler yapıyorum tok tutsun diye birde çorbasının içine ekmek koyuyorum Galata unu gibi kendi yaptığım ekmeği
Bukito atlasert çorbalarına da doğruyorum,o şekilde de yer,pankek pek sevmedi ama yer yine de bir iki lokma,dediğim gibi kendisi yemeyi seviyor,ben koparıp veriyorum cıkarıyor
atlasert Mirac21mom çok iştahsız bu ara ne yapsam yemiyor zaten ekmeği de yemek istemiyor nasıl yapabilirim öneriniz var mı
Mirac21mom atlasert sevdiği birşey varsa çatala onu batırıp altınada ekmeği batırıp deneyin eline verin ben öyle alıştırdım şimdi yemekten çok ekmeği seviyor
Alerjikrinit Irmakmelegim mantı yerine tam buğday ekmeği yemesi daha iyi yalnız 🤣mantı da hamur ya hani hem de beyaz unla
Irmakmelegim Alerjikrinit çok sık vermem söyle soyliyim 2 hafta da bir bazn 3 hafta 1 dır kziim hiç alismadi ekmeğe en basiti bugun öğlen kuru fasulye yogurt yedi ekmek çok kucuk bandirdim verdim tükürdü geri bana istemiyorum ekmek diye ama bir fasulye 1 kavanoz yogurt u yedi akşam meyvesini yedi şimdi uyuyor 7-7:30 te akşam yemeğini yer sonra zatn bidaha bisi yemiyor 9-9:30 ta uyku zatn ben makarna yi bile tam buğday alıyorum sebzeli keçi sütlü alıyorum ona özel sadce büyük makarna sevmiyor ama onlaie bile hafta 1 2 kez verrim aksma yemeğinde ama yanında mutlaka et koftesi yogirt sebzesi olur tek yedirmem yanu denge önemli makarna vb şeyler de tükettiği için zatn ekmek yani karbonhidrat ihtiyacını alıyor ekmek isterse verriim ne zaman teklif etsem tükürür eliyle iter 2 yaşında kızım benim mantiyla dah yeni tanıştı diyebilirim
Alerjikrinit Irmakmelegim hayır bu kadar açıklama yapmanıza gerek yok verebilirsiniz tabii de ekmeğe tepkili gibi yazıp mantı yazınca çelişmiş gibi oldu yanlış anlamayın 🌸
Ess92 atlasert babası ve babaannesi sağolsun yanlış hatırlamıyorsam 8. Ayda falan yiyordu ekmeği daha erken de olabilir.
Irmakmelegim Alerjikrinit ekmeğe karşı deilim de ekmek yerine makarna pilav vb şeyler tükettiği aksma yemeği nde özellikle genlde vermiyorum fazla karbonhidrat yükleme olmasın diye zaten vermesemde yemiyor ancs çorba da yer