Sjksksk Kızlar sezeryandan sonra kanamanız ne kadar devam etti ? Polikistik overimda vardı bugün 1. Ayım ne zaman biter merak ediyorumm herkeste farklıdır ama 😂
izd Sjksksk bana kırk Gine dek normal olabilir, aşan durumlarda bana gel demişti doktorum. Bebim bir kaç gün yoğundu sonra azalsa da tamamen kesşkmesi 15 gün civarı idi, tabii pkos bu süreci nasıl etkiliyor o u da hekiminiz bilir ;)
Premseskolar Sjksksk bndede pko var 2 sezeryn yaptm ilk 1 hafta kadr yogn du sonra 2 3 günde bir az az oldu asa yukarı 1 aya yakn sürdü böle 40 cıktı hatta 41. Gün adet oldm skür dogmdan sonra adetlerim dha iyi zayfladm bide normalde ilacaız zor adet olurdum da
MerveKantekin23 Sjksksk ilk bi hafta oluyor sonra azalarak devam ediyor bi gün var bugün yok gibi akıntı gibiye dönüyor 2 haftadan sonra
Sjksksk MerveKantekin23 Evet bugün 1. Ayım ve o şekilde devam ediyor acaba tam 40 . Gün biter mi diye merak ediyorum
Fadime17 Ben de sezaryan doğum yaptım 1 aylık oldu kızım kanamam bitti benim de ama karnıma adet ağrısı gibş sancı giriyor regl olmam yakındır
Sjksksk Fadime17 aynıyız . Ama benim kanamam bitmedi daha , ameliyat yeriniz ve belinizde agrilariniz devam ediyor mu
Fadime17 Dikiş yerim de hiç ağrımıyor gebeyken çatlağım çok olmuştu benim sadece çatlak olan yerler acıyor 😣
Tusel14 Sjksksk yerimi alayım 40. Gün ve devamke hala 😒 bitsin artık reglken 1 haftaya tahammül edemezdim 40 günnnn yeter da 😂