Gakko Merhaba bebeğim 10 aylık bugün yürüteçden düştü ağladı ve bianda nefesi kesildi morardı baygınlık gibi bişey oldu müdahale ettim hemen doktora götürdük bişey olmadığını söyledi yarım saat sonra kusmaya başladı araştırma hastanesine gittik ve tomografi çekildi herhangi bir sorun çıkmadı çok şükür ama çok kötüyüm vicdan azabı çok çekiyorum tam eşimle konuştuğum dakikada oldu bu olay o da çok kötü oldu işten eve nasıl geldi bilmiyorum şuan o da bende birbirimize çok uzağız bana soğuk davranıyor yavrumun bişeyi yok çok şükür ama onun davranışı beni üzülüyor destek olması gerekiyor diye düşünüyorum
mehmel54 Gakko geçmiş olsun eşini boşver çocuğun iyi ya önemli olan o istediği kadar soğuk davransın suçlu olan sen değilsin
Poyrazsmomm Gakko onun davranışı beni üzülüyor Benim umrumda dahi olmazdı.Böyle salak bencil erkekler icin neden oturup üzülüyorsunuz.Tınlamasanız onlar size gelecek halbuki
ikikereannee Gakko boşver adamı sen 2 gün gözümü üstünden ayırma kusma olmuş madem hala risk devam edebilir 2 gün sonra bile kanama çıkabiliyor Allah korusun çok geçmiş olsun
MuhammedAlpinAnnesi Gakko geçmiş olsun öncelikle. Eşinizle konuştuğunuz sırada olmuş ya benle konuşurken çocuğa bakmadı diye suçluyordur belki kendini. Niye öyle davrandığını sorun ya içiniz içinizi yiyeceğine. Çocuğunuzu bu gece takip edin muhakkak. işte bu yüzden koy çocuğu yürütece yok şunu yap yok bunu yap diyenlere öyle kızıyorum ki. Kesinlikle çok tehlikeli ve de karşıyım. Lütfen kontrollü olun bundan sonra gözünüzü ayırmayın lütfen Allah korumuş yavruyu.
Namkol Gakko Geçmiş olsun, gözünüz kulağınız bebeğinizde olsun bosverin başka birşeyi. Bizde bebeğimizi yataktan düşürmüştük. Üzüntü, vicdan azabı, şok, stres aynı anda bir sürü duygu yaşanıyor. Geçici bir durumdur üzülmeyin
Gakko Allah hepinizden razı olsun çok vicdan azabı çekiyorum ama elimde olan bişey değil ki çok hareketli bi çocuk yeni taşındık ev düzene girmedi insan böyle şeylerle sürekli karşılaşmıyor daha önce kolu yandı üst üste geldi biraz eşimde sürekli böyle mi gidicek ölümlerden mi dönecek diyor