Elfgrn snssnm inşallah güzel gecer. Sıcaklar hafiflicekmis inşallah gittiginizde denk gelirsiniz rahat gecerc
evva17_ zehraertavli 27 yaşındayım 4 aylık bir kızım var, İstanbul bahçelievler ve arada bir Yalova’dayim 😊
Nflsysl4 ikitosbikannesiiii teşekkür ederim rabbim sizin oglana da uzun ömürler versin Batmanliyim ama mardinde yaşıyorum
Ozcerah5355 zehraertavli merhaba 5 yaş oğlum 6 aylik kızım.var 25 yaşındayım.istanbuldayim rizeliyim eşim samsunlu
Derya58 zehraertavli sivaslıyım Bursa’da yaşıyorum 23 aylık oğlum var 1 aylık hamileyim vee 27 yaşındayım 😊
Deletedmom_70 zehraertavli 29 yaşındayım Allah’a emanet 2 evladım var. Aslen Uşak’lıyım, Samsun’un ilçesinde ikamet ediyoruz🤗
GunesSila zehraertavli İstanbul 😌dogma büyüme ailemde öyle. 28 yaşındayım 5 yıllık evliym ilk çocuğum kızım var❤️🧿
burnumagelioduuujfklkl Sibtug 4 yaş ideal bence en azından derdini anlatabilir. Yaş aralığı az olursa inanki çok zorlanırsınız. bebekle ilgilenirken diğeri çok ihmal olur hakkınızda hayırlısı olsun inşallah🌸