SefaNurUmay0508 Merhaba kızçelerimmm , fiziyoterapi nsl bir meslektir ataması kolaymıdır , kardeşim özel başkent üni fizyoterapi %50 burslu kazandı fakat atanması nasıldır meslek nasıldır bilemioruz gitmelimi bilen varsa bizi bir aydınlığa kavuşturabilirmş acaba 🙏
Wanderlust SefaNurUmay0508 okulundaki rehberlik ogretmeni daha iyi bilgi vericektir. Tercih zamani da rehberlik servisinden yardim alip yapmistir zaten bilmeden yazmamistir diye dusunuyorum hayirlisi olsun. Onerim atamasi veya is imkani iyi degilse hic bosuna ozel universite riskine girip yillarini ve parasini harcamasin bir sene daha calisip baska bolum tercih etsin.
Karamgurme SefaNurUmay0508 çok güzel bir bölüm rehabilitasyon merkezinde falan kolaylıkla iş bulur özel de maaş kısmı nasıl bilmiyorum ama okuması çok zor bir bölüm ama arkadaşımdan biliyorum sayfalarca yazıda Türkçe çok nadir hep Latince falan zor bir bölüm burslu olduğu için söylüyorum derslerden dolayı bursu sıkıntıya girebilir bazı dönemlerde çok çalışmak lazım
AgentMom SefaNurUmay0508 şuan Türkiye de de dünya da da geleceği olan bir meslek. Arkadaşım ve eltim fizyoterapist artı olarak yan dal diyetisyenlik beraber okudu. Şuan arkadaşım kendi yerini açtı. Birkaç tane de kursa gitti . Hem diyetisyen hem fizyoterapist hem de plates stüdyosu açtı. Geçen sene ikinci şubeyi açtı. Eltim de üniversitede akademisyen oldu. Özel olarak evlere giden fizyoterapistler de var , onlarda seans başı baya iyi ücret alıyorlar. Bence okurken yan dal muhakkak yapsın ve bölümüyle ilgili kongre seminer konferans kurs ne varsa hepsine katılsın. İş bulamama durumu olmaz.
SefaNurUmay0508 Wanderlust normal de erizncan binali üniversitesi veterinerlik ve labaratuvar geldi fakat biz anestezi vs gelir diyerekten başkent yazdırdık ama fizyoterapi geldi kpsss 95 puan istiorlar die duyduk o konuda bilginiz varmıydı
Wanderlust SefaNurUmay0508 puanlarini bilmiyorum zaten mezun olana kadar da cok sey degisiyor puan konusunda kuzenim mesela bolumunden 51 ile atandi suan atama 81 o yuzden ona da guvenmeyin. Yalniz ozelde calisabilir babam rehabilitasyon merkezinde yoneticilik yapti ozelde canini cikariyorlar maas olarak da dusuk ucretlerle genelde atanirsa iyi ama ozelde kendi isini acmadikca zor is hayirlisi olsun insallah kendini mutlaka gelistirsin yan dal sertifikalar vs dolu dolu olursa sansi articaktir