Nurnehir Kizim 9 aylik olmak uzere 2.5 aydir ek gidayla besliyorum sabah ve gece mama veriyorum sadece. 1 aydir kakasi kati cikiyor once kabizdi agliyordu cok sonra aglamadan normal bi sekilde kati yapmaya basladi tecrübeli anneler yorum yapabilir mi artik kati mi olmasi gerekiyor
madenmelahat Nurnehir ek gıda döneminde oluyor ben tahıllı kaşık mamasıda veriyorum çok iyi geliyor 7 tahıllı elmalı var aptamil markanın iyi geliyor bağırsaklara
Z_dmn Nurnehir bizde oyleyiz canım 7 ayligiz katıydı ve yaoamiyodu sert ti çatlak oldu popoda simdi bi srup kullanıyoruz içtiği zaman kkası kati olmuyo
Ahanife Nurnehir aynı sorun bizde de var 7 aylık kızım da da var ne kayısı avokado yulaf armut elma herşeyi yaptım duphalac kullandık şimdi bağırsak düzenleyici kullanıyoruz inşallah fayda eder
nerminsari evet ek gıda döenimde katı oluyor, mamanız hep aynı mama mı, değiştirdiniz mi, hangisini kullanıyyorsunuz
ayfernaz Aslına bakarsanız 1 yaşına kadar esas alması gereken şey maması. Siz ek gıdaya çok ağırlık vermişsiniz çok da katı olmaması lazım kakasının
ozlemsenel Mamayı az veriyorsunuz, ek gıdayı da çok alıyor muhtemelen onda kakası katı dengelemek için mamayı 1 öğün daha artırın en az bence. Hangi mamayı veriyorsunuz
nagehanyorulmaz Mamayı günde 3-4 kez verip ek gıdayı 3 kez vermeniz lazım ek gıdalar da önemli mesela patates havuç pirinçunu pirinç muz bunlar kabız yapar
Guldas Mamayı biraz daha artırın, birde milupanın erik püresi var kavanoz maması. Ondan yedirin çok iyi geliyor.