dietitianmom Bazen emerek, bazen yatakta yanına yanına poposuna vurarak, bazen kucağımda pış pış yaparak. Ama çok uzun olmuyor uykuları buda beni çok yordu, 3 ay 10 günlük bebeğim
livanurvealpinannesi61 dmllg kızımı sallayarak uyuttum pişman oldum oğlumu sallamadım hiç doğdu 10 gün kuvezde kaldı emzirir beşiğe koyardım pış pış yapardım öyle uyurdu sallamak daha zor ya
livanurvealpinannesi61 Bbcrrr bende oğlumu sallamadım eve geldik emzirir beşiğe koyardım kaynanam bana salla uyusun emzik ver uyusun öyle olur mu derdi bende ona olur niye olmasın gerek yok alışmasın derdim pış pış yapardım uyurdu..
Myagmurr dmllg 4 aylıktan beri yatağına koyuyorum emzik veriyorum kendi uyuyor😍 saatlerine öyle alışmışki ben yatırmasam yatağına o yerde oynarken falan uyuyakalıyo arada
annemioldumbensimdi_ Myagmurr günlük uyku saatleriniz nedir acaba kaçta uyanıyor kaç saat uyuyor akşam kaçta yatıyorsunuz
Themamacita motherofLeyla öncelikle mamasını uyutmadan önce uyanıkken verin sonra sallayın uyutun ve beşiğine koyun açlıktan uyanmıyodur alışkanlık haline geldiği için kalkıyodur her kalktığında mama vermeyin gece sadece 1 kere mama vermelisiniz böyle böyle alışacak bu arada benim kızım sizin bahsettiğiniz aylarda gece bazen 10 defa uyanırdı sonra sonra düzeliyor sizin bebeğinizde sanırım sallanarak uyumayı alışkanlık haline getirmiş geceleri uyku sersemi sallamam yerine kucağınızda piş piş yaparak uyutmayı denediniz mi ?
motherofLeyla Themamacita ahh keşke uyumadan önce bir içse mamasını, sanırım mama yada biberon reddi yaşıyoruz asla uyanıkken içmiyor ne kadar aç olursa olsun. İllaki ya uykuya dalacak ya uyuyacak öyle içiyor. Aslında gece uykusu iyi arada düzensizlikler olsada 1 yada 2 kere beslenmeye uyanıyor. Önceden kucakda çok güzel uyurdu şimdi kucakda uyumuyor hemen sıkılıyor uyku sersemi bile olsa sevmiyor kucakda uyumayı :(
Themamacita motherofLeyla anladım biberon reddi olabilir dediğiniz gibi ama bu da zamanla geçiyor merak etmeyin 3-3.5 saat aç bırakıp mama vermeyi denediniz mi hiç?
Yekbarnes dmllg önceden ayakta saklayarak uyurdu son 2 haftadır bıraktık elhamdülillah, yanına yatıp poposuna pispis yapıyorum uyuyor maşallah 🧿
Ndrg-12 dmllg biri 2 buçuk biri 1 buçuk iki çocuğum var. Gündüz uykusunu sırayla ayakta sallayarak uyutuyorum. Gece uykusunu da yataklarına koyup yanlarında duruyorum uyuyana kadar. Bağımsız uyuyorlar yani gece uykusunu. Gündüz de çok vakit kaybediyor ve zaman geçiyor diye sallıyorum
motherofLeyla Themamacita ohoo 5 saat almadığı oldu mamayı 😂 illaki uyku moduna geçecek yada uyuyacak o şekil alıyo ve artık yoruldum cidden mama değiştik biberon değiştik biberon ucu değiştik yok yani olmuyor huy mu edindi naptı :)
Glcpapatyam Geceleri yanına yatarak yüzümüze kulağımızı tutarak full temasla uyuyor gündüzleri kucakta gezdirme ile ama gece uykusunu babası ile aynnı yatakta yatıyor gece trmas arıyor tene dokunmak istiyorr nasıl ayıracağz bilmiyorum
VII-Kleopatra dmllg uyku arkadaşını veriyorum nerede olursak olalım sarılara uyuyup gidiyor, suan 4 ay 11 günlük atak dönemindeyiz minimal minimal direnmeleri oluyor o esnada popo pıt pıt 😁