ElisaMom_ Kızlar bebeklerinize gece su veriyormusunuz,benim kızım 14 aylık gece çok sık uyanıyor meme için,su vermek istiyorum ama gece uykulu nasıl verebilirim siz veriyormusunuz 🌃🌹
Mavininbiri ElisaMom_ Benim oğlum 13 aylık olacak gece su için kalkıyor her kalktığında biberon ile veriyorum
ElisaMom_ uykusuzanne__ nasıl veriyorsunuz,benim kızım uyandığı zaman ayık değil memeye gelince dalıyor uykulu uykulu bardakta veremiyorum,nasıl verebilirim öneriniz varmı acaba
ElisaMom_ Mavininbiri kızım biberon kullanmıyor ya çoktandır bıraktı biberonu,başka nasıl verebilirim,uyandırın uykusunu bölmek istemiyorum
ElisaMom_ livanurvealpinannesi61 onerebileceginiz bı marka varmı peki yada sizin tavsiye edebileceğiniz
Bibebek_ ElisaMom_ mycey markasını kullanıyorum memnunum Trendyola girip mycey damlatmaz suluk yazarsan çıkıyor kuzum ne koku yapıyor ne de devrildiğinde akıtıyor o yüzden memnunum ben bütçeye uygun olarak benim tercihimdi bide pipetli suluk istersen de munchkin in suluğuna bakabilirsin
drydnzzkrknn ElisaMom_ Yok bardakta içiyor oğlum dokuz aylıktan beri mamayı bıraktım yemek yiyor su içiyor biberon fln hepsi kaldırdım o günden beri. Bardakta kendisi içiyor yemeğini de kendisi yiyor ekmeğini batırıp 😍
hunilimomy ElisaMom_ sulukla verebilirsiniz meme niyetine çekerse içer zaten munckhin suluk var tavsiye ederim
bunemeselaa ElisaMom_ benim oğlum 12 aylık ve asla su içmeyi kabul etmiyor nasıl alıştıracağım bilmiyorum biberon pipetli suluk alıştırma bardağı hepsini denedik içmiyor anca normal bardaktan birkaç yudum alıyo 🤦♀️
ElisaMom_ bunemeselaa benim kızımda çok şükür içiyor bardakla sadece ama gece veremiyorum uykuda olduğu için,suluk önerdiler onu denicem,inşallah oğlun sever canım,sabredelim
ElisaMom_ 1tostos22 baktım ona canım,normalde bardakla su içiyor ama gece rahat verebilir miyim bununla acaba
1tostos22 ElisaMom_ biz hic biberon kullanmadk bebegim 6 aydan beri onu kullaniyor aslinda cok kolay kullaniliyor direk bardak gibi ama biberonla icer gibi yatarak oturarak rahatca icebiliyor ama tabi bebeginiz siz iyi tanirsiniz.
ElisaMom_ uykusuzanne__ benim kızım biberonu bıraktı kuzum neyle verecem şaşırdım ya gündüz bardakla içiyor gece veremiyorum