Lvnya Kızlar yardım edin duş alıyorum terliyorum yine ter kokuyorum 35 günlük lohusayım iyice psikolojim bozuldu
Deletedmom_79 Lvnya geçici bir süreç yaza denk gelmesi kötü olmuş ama Rexona shower fresh ya da Clinical bir sonraki duşa kadar seni idare eder
Ensensr13 Lvnya bende aynı şeklideyim. Ben deotak ta buldum çaremi. Doğal terlemeyi engellemiyor sadece kokuyo engelliyor. İnanın bir hafta duş almasam asla kokmam.
tazeanne___ Lvnya doğum yolu 64 gün oldu bende hla çok terliyorum dışarı çıktığımda şıpır şıpır ter akıyo insan içine çıkmaya utandım artk 40 günün sonunda geçer sandım geçmedi 😔 normalde de hiç terlemezdim ter kokmazdım doğumdan sonra oldu 😔umarım senin geçer
omerinannesi_2705 Lvnya Kırmızı deotak bir sonraki duşa kadar idare ediyor 😊 Önceden hep kullanıyordum. Fiyatları uçmuş imkanınız varsa alıp deneyebilirsiniz🌸
Kaymaklibiskuvi Lvnya rexona clinical üzerine tanımam ama icerigi temiz degil aliminyum var zaten kurulugu da o sagliyor ola ki yine terlerseniz de dustan cikmis gibi kokuyor piyasanin en iyisi
Asafmommy Lvnya en etkili çözüm karbonat limon ikisini karıştır sür bir hafta kokmuyor tabi duş aldıktan sonra yenilemen gerekiyor ❣️
Lvnya Rexona kullanıyorum ama bana kaşıntı yapıyor bana anlam veremedim , dişarı çıkasım gelmiyor koltuk altım terledimi