Dlranlkrn Kızlar 2 aylık bebeğim bugn kına rengi kaka yaptı ne oldgnu neden oldgnu bilmiyorum basına gelen bilgisi olan var mıdır? Beni fazla emmiyor mamayla besleniyor
Berfin_yldz Dlranlkrn Canım benimki De 2 Aylıkken O Şekildeydi Sağlık Ocağı Doktoruna Sordum Mamadan Oluyordur Demişti Bana
Dlranlkrn Berfin_yldz yaaa🥹 görünce nasıl korktum internetten arastırıyorum türlü türlü seyler yazıyor :/ bisey olmaz yani değil mi mamaya devam etmek zorundayım sütüm yetmiyor cünkü 🥺
Berfin_yldz Dlranlkrn Evet Evet Canım Hiç Korkmana Gerek Yok Hatta Demir İlacı Da Kulanirsan Siyah Kaka Yine Görürsen De Korkma Tabikide Etmelisin Benimde 2 Aylıktan sonra Sütüm Küçük Bi Deprem Oldu Birden Kokrkunca Kesildi Birdaha Gelmedi
Dlranlkrn Berfin_yldz yaaa 🥺 Allahım esirgesin… Benim de dogumdan beri yanımda yardım eden kimse yok eşimden başka, kendime cok iyi bakamadım öğünlü yiyemedim o yüzden sütüm cok olmadı🥺
Berfin_yldz Dlranlkrn Bende Bazen O Şekilde Oluyorum Sabah Kahvaltısını 4 5 De Yaptığımı Biliyorum Sağlıklı Olsunlar Da Bebislerimiz Mama Verelim Canım