Summerwine95 Brcukymcu zorlu geçiyor diş sancısı var,doğru düzgün uyumuyor.Meyve filesiyle başlamıştık bugün kabak vermeyi düşünüyorum
Rabis2727 Zehraburan05 ikiz bebeklerim var 5 buçuk aylık tadimlara başladık bizde sebzeleri çok sevdiler bugünde çorba verdim 🤭🤭
motherofLeyla Zehraburan05 benim bu cuma tam 5 aylık oluyor ben tadımlara başlayım diyorum ya doktorada soracam tabi ama geçen az bi yoğurt verdim sevdi yani :)
Zehraburan05 motherofLeyla Rabis2727 ben çok korkuyorm ya zararı olur diye yemek istiyo çok yemeklere bakıyor o uyumadan yemek yiyemiyorum
daglidbur Rabis2727 ikizleriniz kacinci haftada dogmustu acaba. benimkiler 34+5 te dogdular simdi 5.5 ayliklar o nedenle duzeltilmis haftaya gore baslayacagiz dedi doktorumuz hebuz baslamadik. bir de oturuyorlar mi
Zehraburan05 motherofLeyla yoğurt koy sütü bulamiyorum ya yoğurtla başlamak istiyorum bende market yoğurdu mu verdiniz
Rabis2727 Brcukymcu tabiki doktorum çok heyecanlı vrsli olduklarını görünce tadimlara başla dedi sebze çorbası ve meyve de verebilirsin deyince başladık biz zaten doyurucu bir şekilde vermiyorum tadımlık hepsi ama sebzelerde çok 3 gün kuralına uymadım ben 2 gün hep :)
Bbcrrr Ben de şuan bebeğimi uyutuyorum 🤭 biz taşımlara başlamıştık çoook az bir şekilde ama haftandan buz az az da olsa başlıcam yoğurttur falan doktorum benim bebeğimin gelişimi önde olduğu için bir de kaldırdığında direk oturma pozisyonuna geldiği için ee bu bebiş ek gıdaya hazır annesi dedi ben yine de bekledim 5.Ayı’nı.. şuan nasıl bi oyuncak almalıyım acaba motor gelişimi sağlasın diye siz neler yapıyorsunuz bu süreçte 🌸
motherofLeyla Zehraburan05 evet ben çok az verdiğim için market yoğurduydu ama kendim yapcam, ben market sütüyle yapmayı düşünüyorum sonuçta pastörüze süt yani, ama açıktan aldığımız sütler pastörüze değil yani bilmiyorum bana market sütleri daha sağlıklı olur gibi geldi pınar torku veya içim süt
motherofLeyla Zehraburan05 evet bende korkuyorum ama dediğiniz gibi cidden bende karşısında bişey yerken utanıyorum sanki üzülüyorum ya bebeğim orda açmışda bende karşısında yermişim gibi :) böyle yiyeceklere felan bi bakıyo yemek yerken eşim kucağına alıyo işte masadaki yemekleri kahvaltılıkları bi inceliyo gülüyo felan sonra bizim yediğimiz çatalı kaşığı ağzımıza götürene kadar takip ediyo bazen ağzını şapırdatır gibi yapıyo bu bayadır var ama 5 ay olmadan ben vermek istemedim zaten başlarsam önce tadım yaptırcam 3 gün kuralıyla öyle direk ek gıdaya geçiş hemen olmaz tabi yani bilmiyorum 6.ayını doldurmadan ben çorba felan vermeye korkarım mesela :)
Rabis2727 daglidbur 34+5 de doğdular ben yastıklar ile destekli oturtuyorum mama sandalyesini denedim dün mesele çorba verirken çok rahat değiller ama 5 dk duruyorlar
Bebisss03 5 ay 18 günlüğüz kendim yoğurt yaptım 1 haftadır veriyorum çok sevdi yoğurdu, patates tattırdım dün onu pek sevmedi bakalım bi kaç kere daha deneyeceğim ☺️ gündüz uykularımız çok kötü max yarım saat onun dışında hep kucak ve oyun istiyor 🤦🏼♀️
Brcukymcu Summerwine95 tam olarak aynı bizde yaklaşık 4 gün boyunca uyku ve beslenme konusunda sıkıntı çekiyoruz sürekli sebepsiz çığlık çığlığa 😀