Busex Merhaba hanımlar 6aylık bebeğinizin ellerinden tutup destek verıp ayakta durması için kaldırıyormusunuz? Bu tür aktıvıteler yapmalımıyım ? Yoksa ayaklarının üstüne basarsa boyu kısa mı kalır ?
balkidim Busex benim kızım 3.ayından beri çok istekliydi koltuk altlarından destek veriyordum hep şimdide öyle 6 aylığız hala koltuk altından tutup birlikte ilerleriz tabiki ağırlığını yere vermeden.
motherofLeyla Busex valla biz 3 buçuk 4.aydan beri destek veriyoruz ayaklarını bastırıyoruz bebikimde çok seviyor öyle yapınca :) onlar felan hurafe banada kaynanam bastırmayın iyi olmaz diyor herşeyi çok biliyolar sanki, bu cuma 5 aylık olcak
123321123 Busex doktora muayene olmadan öyle birşey yaptırmayın doktorlar bu konuda uyarıyor cocuklarda kalıcı fiziksel hasatlara yol açıyormuş doktorunuz ellerinden tutup ayaga kaldırmak suretiyle muayene edecek zaten hazırbulunuşlugunu size bildirecek
Mervetnl Busex 5. Aydan bu yana doktorumuz bastırın ama çok uzun süte olmasın dedi maşallah bizim oğlanda hep ayakta
beyzzsenturkk_ Busex basıyor neden basmasın saatlerce ayakta kalmıyor sonuçta ama ayaklarının basma sekline dikkat edilmeli