tuuuba Bebeğim 2.5 aylık Mukuslu ve gürültülü kakadan şüphelendik doktora götürdük alerji olabilir diye o da şüphelenip ptesine gün verdi alerji testi yapacaklar Süt alerjisi bebeği olan var mı Test nasıl yapılıyor kan mı alıyorlar Çok üzüldüm bebeğim bazen kakasını çok zor yapıyor alerjiyle mi alakalı acaba bu durum da
stellamm tuuuba kan alıyorlar kanda çıkmayınca deri testi ama 3 aydan küçük çocuklarda sonuç vermediği için deri testi yapmaya gerek yok şimdilik , ne yazıkki ondan benim bebeğimde o aylarda zorlanıyordu dr götürdüm makat çatlağı dedi sonra 6ay da öğrendik alerji
Mervetnl tuuuba biz test yaptırmadık mukuslu ve gürültülü kaka ile alerji mmasına geçtik. Doktorumuz testlerin çok yanıldığını ve çocuğu zorlamanın anlamnın olmadığını söyledi. 6 aylık olacak cumartesi günü ek godaya yeni geçicez hala test önermiyor. Deneyerek ilerlicrz dedi. Tadım vs kesinlikle yasak zaten.
Meyhoss tuuuba bizde de süt alerjisi mevcut 1.5 aylıkken öğrenmiştik.Sonrasında yediklerime dikkat etmeme rağmen bebeğim de etkiler halen devam etti ve sütten kesmek zorunda kaldım alerji mamasına geçtim ondan sonra çocuk rahatladı.Ama halen arada gürültülü kaka ve karın gurultusu falan oluyor doktor normal dedi bağırsak ilacı falan kullanıyoruz.
tuuuba stellamm çok üzücü Yiyip içtiklerinize dikkat edince sütlü ürünler yemeyince geçiyor mu rahatlıyor mu bebek
BA07 stellamm geçmiş olsun, benim bebeğimde de makatta çatlak olmuş alerjiden dolayı mı acaba doktor birşey dedi mi ? Ve ne kadar sürede geçti çok üzülüyorum
stellamm BA07 kesin alerjiden dolayı diyemem ama bence etkisi var çünkü zorlanıyordu mukuslu köpüklü dışkısı vardı ,dr bi krem önerdi o etkilemedi başka bi dr. Da silverdin,anestol ve hamazinc karışımı önerdi hepsini karıştırıp sürdüm geçti
BA07 stellamm geçmiş olsun tekrardan. Bize de anestol ve hamazinc verdi ama hiç etki etmedi ondan sordum çok teşekkür ederim
babyaksu Benim bebeğim doğdugundan beri gürültülü kaka yapıyor biz de şüphelendik bezini gösterdik doktora alerjiye benzemiyor alerji olsa bebek kilo almaz gelişimi ilerlemez vs demişti
tuuuba Ereniko Merhaba bir hafta sonra deri testi yaptıracağız bu süreçte doktor bana herhangi bir diyet uygulamamam gerektiğini söyledi emzirdiğim için aksi taktirde bir yerde düşüp kalırsın kalsiyum ihtiyacını karşılayamadığın için bu tarz şeyler çok görüyoruz dedi
Ereniko tuuuba ben test yapmadım ama diyet yapmam gerektiğini soyledi doktor, mukuslu gürültülü yeşil kaka ve tekrarlayan pişik belirtisi var sadece. 3 4 aylık olsun test yapcam ona göre ılerlicem. Bir cok seyı kıstım ben de ama yıne de vitaminli şeyler yemeye çalışıyorum
tuuuba Mervetnl bizimde mukuslu ve gürültülü kakaydı herhangi bir kanama olmadığı sürece çok önemli değil bu aylarda gürültülü kaka da olabilir sakın diyet yapma testin sonucuna göre bakarız dedi doktor
tuuuba Ereniko mukus gürültü bazen yeşil kaka bizim de fakat kakada kanama olmadığı sürece çok önemli olmadığını ifade etti Ben yumurtadan şüpheleniyordum onu kıstım sadece Üç aylık olacak teste gittiğimizde
tuuuba Meyhoss sizdeki etkileri tam olarak neydi acaba doktor mukuslu ve gürültülü kakayı çok önemsemedi Diyet yapmamı istemedi en azından test sonucuna kadar
Meyhoss tuuuba bizde hep bir gaz sorunu vardı hırıltılı nefes karın guruldaması kaş ortasında döküntü saç derisinde döküntü idi belirtileri