mirann72 Menülerde ne var benm menü yokkk😂ve ne yapacgimida bilmiyorumm fikirr alayim Barii sizdenn😂😂
midekoruyucu mirann72 buzluktaki ıspanak dünden kalma makarna kimse benden bişey beklemesin bugün temizlik yapmaktan canım çıktı 😑
Bugleminannesi28 mirann72 1 de yapmıştım hergün yemek yoruyor sjsjsjj🤣 Allah ne verdiyse menüsü benim ki Pirinç pilavı Fasulye Yoğurtlu makarna Babagannuş 🌼
Aaayysseee mirann72 taze fasulye,pilav,ayran karpuz falan valla yemek yemeye korkuyorum sıcaklardan ne yesem kötü oluyorum midem bulanıyor 🥸
midekoruyucu mirann72 ya bi de karşımda inşaat var evin içi sarı inşaat kumu doluyor camlar desen leş gibi dışarısı görünmüyor artık. Cam açmıyorum gene her yer pislik içinde çıldırıcam az kaldı
mirann72 Aaayysseee ya aslinda taze Fasulye cikardim bende ama bi kararsiz kaldim üşendim yapmaya😂 insallah yaparm😂
minnaktavsanim mirann72 karışık kızartma ve makarna 😀kızartmayı yaptım makarnayı yemeğe yakın yaparım allahtan airfry var ama soyup koyana kadar bile buharlaştım çok sıcak burası
yagmurkokusu_ mirann72 tavuklu pilav ayran turşu Başka da yok Ama canım taze fasülye çekiyor yapan varsa adres veriyorum 😂