Mthnn memenizi sürekli teklif etmenizi öneririm meme reddi çok zor yaşamış biiri olarak biliyorum ama lütfen pes etmeyin ben dört aydır hala zorla vermeye çalışıyorum bazen alır bazen almaz ama o bazen alması bile çok önemli bebek için en azından ilk altı ay🌸 tabiki aç kalmaması icin mama verin ama dediigim gibi naçizane tavsiyem sürekli memeyi teklif edin….mama biri aşağıda Aptamil demiş ama Aptamil içen bebek cidden çok az kimi duyduysam kabul etmiyor bebekler aynı şekilde benim bebeğimde aptamili asla kabul etmedi kustu baya anne sütüne en yakın olan golden goat keçi sütlü mama içinde palm yağı yok öneririm biz başta onu kullandık ama bizde kabızlık yaptı maalsef her bebekte değişiklik oluyor tabiki doktor hipp combiotic önerdi şu an onu kullanıyoruz gaz sorunumuz bitti hamdolsun,benim bebeğimin kilosu çok düşük mamayı da az yer o yüzden kendi bebeğimden örnek veremem ama arkadaşımin bebeğide doğduğundan beri hipp combiotic kullanıyor bir ayda bir buçuk kilo almıştı yani kilo aldıran bir mama aynı zmsnda doktor bağırsak düzenleyici demişti bu mama için 🌸