beratugayse 2 aylık bebeğimin göz kapağında, kaşlarının arasından alnına uzayan doğum lekesi mevcut. Rengi biraz söndü ama tamamen geçer mi? Ne kadar sürer? Ensesinde de var ama o kalıcak sanırım ilk günkü gibi rengi canlı :)
susunbebekuyuyo beratugayse benim kızımında aynı şekilde sağ göz kapağı kaşlarının ortası ve ensesinde vardı 4 yaşında göz ve kaş arası çok azaldı baya sadece ağlayınca ortaya çıkıyor ensesi duruyor ama 😊
TheBaby beratugayse Leylek ve melek öpücükleri. Alnı ile gözündeki hafifliyor hatta oğlumun alnındaki tamamen geçti sayılır 11 yaşında şu an. Ama ensedekilee kalıyor
Kbetul beratugayse benim bebeğimin göz kapağında vardı doğduğunda şu an 7 ay 21 günlüğüz gözündeki tamamen geçti ama ensesinde var o hala cap canlı
Esra0561 beratugayse merhaba benim kızım 6 aylık göz kapağında var ilk haline göre soldu sizin ne durumda ? 😌
Masalina12 beratugayse benimde kızımın sağ gözünün kapağında var Ama arada sönüyor çok tatlı geliyo bana
Merve-34 beratugayse merhaba benim oğlumunda sizinki gibi lekeler mevcut göz kapında alnında iki kaş arasında ve bayağı yoğun alnında birde kafasının arkasında var geçti mi sizinki doktor geçebilir kalıcı da olabilir dedi de