Kumru_asel Kızlar ek gıda sürecinde marketlerde satılan hazır meyve püresi veriyor musunuz? Sağlıklı mı bilginiz var mı acaba?
Ocakalti Kumru_asel daha hiç vermedim markette satılan meyve bile o kadar masum değilken birde hazır satılan meyve püreleri ne kadar masum bilemiyorum
durukusunannesi_ Kumru_asel ben bi kere verdim de bana pek doğal gelmedi ama çok zorda kalırsak aç kalmasından iyidir hazır yoğurt ya ds böyle hazır ürünler verilebilir zorda kalınca ama rutinde evde yapmak kolay zaten
Aburcu Kumru_asel zorda kalırsam veriyorum bebeğim 1 yaşında tatil için yola gittigimizde vermiştim sorun olmadı arada verilebilir bence hip ve herobaby içeriği temiz zor zamanlarda verebilirsiniz bence
livanurvealpinannesi61 Kumru_asel ne meyve püresi ne arı mama ne kaşık mama ne prinç unu ne hazır bisküvi hiçbirini vermedim kendim yaptım hep sağlıklı değil malesef hazır ürünler.
seboss35 Kumru_asel oğlum 1 yaşına gircek dışarı çıkınca bayramda tatilde vs verdim ara ara kurtarıcı oldu Evdeyken vermiyorum
omerinannesi_2705 Kumru_asel Genelde evde yaptım ama dışarıda işim tahmin ettiğimden uzun sürdüğü zamanlar yanımda hazırlığım olmadığında verdim bir kaç sefer. Yapma imkanı varsa evde yapmak daha iyi içeriğini biliyor olursun en azından 💗
Kumru_asel omerinannesi_2705 tabikide evde yapılan daha sağlıklı ama bazsm acilyet bi iş çıkarsa dışarı da falan vermek için sordum yoksa bende istemem dışarıdan mama püre vs. Alıp vermeyi teşekkürler ☺️🌸
alrishafish Tüm gün dışarıda kalınca veriyorum. Zaten bebek gıda üreten fabrikalara daha yüksek standartlar uygulanıyor. Marketten yoksa pazardan aldığımız meyve ve sebze nereden geliyor, handi arsada yetiştirdi, hangi ilaç kullanıldı vb.
Kumru_asel alrishafish evt bende o sebepten sordum bazıları yok verme içeriği bilinmiyor falan diyorda evet evde kendim yapıyorum ama acil zamanlarda dışaeıda vermek için sorun olmaz bence