_Pnr_Kmrc_ Arkadaşlar 18 gün önce sezeryan oldum dün gece iz için CONTRACTUBEX sürdüm nasıl kullanıcam bilmiyorum sabah hala üzerinde kurumuş soyulmuş gibi duruyordu bu krem nasıl kullanılıyor yıkamam mı gerekiyor pek dokunamıyorum ameliyat yerime korkuyorum🥹
Alerjikrinit _Pnr_Kmrc_ iz kremi tıkamanıza gerek yok süreceksiniz öyle ben başka bir iz için kullanmıştım
_Pnr_Kmrc_ Alerjikrinit teşekkürler canım sabah akşam kullanılıcakmış gece sürmüştüm şimdi tekrar bu kurumuş soyuk soyuk görünen jelin üzerine tekrar sürücem o zaman doğrumu anlamadım🫶🌸
CaglaMenessa _Pnr_Kmrc_ ameliyat yarası geçince , dikişler iyileşince kullan demişti bana doktor faydasını gördüm izi hafifletti hala arada sürüyorum aklıma geldikçe
_Pnr_Kmrc_ CaglaMenessa nasıl kullandınız sürüp yıkadınız mı akşam sürdüm bugun böyle soyulma şeklinde duruyor bunun üzerine tekrar mı sürücem acaba kullanım şeklini bilemedim
CaglaMenessa _Pnr_Kmrc_ yok yıkamadım soyulmadı benim hiç , genelde duştan çıktıktan sonra sürüyordum günde 1 defa
Umutlugunler _Pnr_Kmrc_ _Pnr_Kmrc_ doktorum doğumdan 1 ay sonra başlattı bana bu kremi. Sabah akşam sürdüm. Hiç yıkamadım silmedim. 6 ay kullanmamı söylemişti.
Bulutluanne _Pnr_Kmrc_ acik yaraya kullanilmaz dikisleriniz tamamen iyilessin ondan sonra kullanmaya baslayin iceriginden dolayi kuruyunca zar gibi bisey oluyor yikayip yenisini surebilirsiniz ve en az 6 ay kullanmak gerekiyor
Fahin _Pnr_Kmrc_ merhabalar urun hakkindaki yorumlarinizi paylasir misiniz. İyi geldi mi izlere ve nasill kullandiniz
_Pnr_Kmrc_ Fahin merhaba cnm yeni gördüm kusura bakma evet çok iyi geldi şuanda baya geçmiş durumda kleoid deniyordu sanırım öyle şişlik kabartı falan yok ben çok memnun kaldım sabah akşam sürdüm hala daha devam ediyorum zaten büyük tüpte baya yeter gibi şiddetle tavsiye ediyorum🥰🫶