FatmaKrbkl Poyrazsmomm oğlunuz kolikti diye hatırlıyorum, çok zordur eminim. Doktora sordunuz mu bilmiyorum ama vermeseniz daha iyi galiba 🙏
UykusuzAnneeeeee Poyrazsmomm bende verdim oğluma. 1 çay kaşıgı veriyordum. Gaz damlalarının içerikleri okunursa zaten arkadaşlar görecektir ki anason içeriyorlar. Bu arada ben oğluma maflor probiyottik damla da kullandım faydasını gördüm.
0000Bahar Poyrazsmomm anasonu tavsiye etmiyorlar ama rezene veya kimyon çayını öneriyorlardı yine de siz bilirsiniz
Poyrazsmomm FatmaKrbkl esimin arkadasi doktor sorduk verebilirsiniz ama asla dozu abartmayin dedi ne kadar verecegimizi demedi en fazla bir cay kasigi verilir galiba ya..Oglum 48 saat oldu 40 dakika uyudu sadece ve aglama krizleri🥺Gücüm tükeniyor😣
FatmaKrbkl Poyrazsmomm Allah yardımcınız olsun, çocuğunuz için en iyisini siz bilirsiniz ☺️ tez zamanda bitsin inşallah gazları 🙏
Poyrazsmomm UykusuzAnneeeeee Canım biz bütün damlaları kullandık maalesef faydasını göremedim..Bu çayı çok önerdiler bende deneyeyim belki işe yarar dedim de bakalım..
HilalSu17 @Poyrazsmomm bizde 3 aylıkken gaz sorunu yaşıyorduk Max 3 çay kaşığı veriyorduk hem rahat uyuyordu hemde gaz sorunu ortadan kalkıyordu