Suna51 Selamün aleyküm guzel annelerim Kızım 10 aylık 4 dişi var dişlerini gıcırdatıyor daha öncede yapıyordu unutur diye önemsemedim unutmuştu da fakat yeniden başladı dişleri kaşındığı için mi gıcırdatıyor aceba bu durumu yaşayan var mi ?
Mom0008 Suna51 evet diş çıkarma döneminde oluyor benmde oğlum dönem dönem yapardır en son azı dişlerinde felaket gıcırdatmaya başlamıştı çıkında geçti
Yekbarnes Suna51 bu bir huyda olabilir, benim dedem inanılmaz diş gıcırdatırdı şimdi 10 yaşındaki oğlum da aynısı.
Oburiks Suna51 maalesef benimkide öyle 2-3 aydır hatta , babası da aynısı gece aşırı derecede gıcırdatır oğlum da gece gündüz yapar ikisi yüzünden uyuyamıyorum resmen inşallah geçer
Suna51 Mom0008 öyle mi teşekkür ederim ateşi de ondan demek ki 3 gündür ne gece ne gündüz uykumuz var emzirmekten korkar oldm aşırı hırslı ısırıyor gecende fazla ateslenince korktum doktora goturdm hava verdi antibiyotik verdi sadece ateş olan bebegim kusmaya halsizlesmeye başladı diş olabilecegi aklima geldi ama 39 u görünce birde düşmedi gece boyu hiç
Mom0008 Zeynepsametaras başka bi sıkıntısı yoksa olabilir azı dişlerinde köpeklerde yapıyordu benimkide dikkatini dağıtın alışkanlık yapmasın yapma vs dedikçe dahada çoğalıyor çünkü
Mom0008 Suna51 diş ateşi 38 geçmez diyordu doktorumuz bazı bebeklerde daha yüksekte olabiliyor ama ihmal etmeyin ateş varsa düşmüyorsa diş gıcırtma eğer devam eder gün içinde stres yaşadığı bişey varda ona dikkat edin oda tetikleyebilir
Zeynepsametaras Mom0008 Bir iki gün yaptı bende bisey demeyince yapmadı daha ya azı yada köpek dişleri cıkacak sanki . Aşırı bir salya artışı var parkelerin üstü hep ıslak salyadan
Mom0008 Zeynepsametaras olabilir canım dişleri çıktıktan sonra devam ederse bi doktora sor istersen yinede
Suna51 Zeynepsametaras buraya yazdıktan bir gun sonra götürdüm dişten kaynaklı gayet normal dedi doktorumuz endişe etmeyin dişleri kaşınıyor kuzularımizin