SerifeAlara Kızlar bebeklerimizin kıyafetlerinden çıkmayan lekeler için hangi ürünü kullanıyorsunuz (şiş ve kaka lekeleri)
MommysMini SerifeAlara ben de aynı soruyu sormuştum biri bulaşık deterjanı dedi biri asperox dedi ikisini de aynı anda denedim kaka lekesinden kurtuldum o iki kişiye burdan teşekkürlerimi sunuyorum😂
hunilimomy SerifeAlara leke oldufunda beyaz sabunla çitileyip biraz sicak suda bekletiyorum sonra makineye çıkıyor leke
Bett1 SerifeAlara e bebekte babay me çamaşır tozu var bütün lekeleri çıkarıyor. Beyaz sabunla citileyip makineye atarsanız o şekilde de cikariyor
Aslan2103 SerifeAlara canim kaka lekesi icin ister elinde detatjaniyla normal citile gunese srr 4 5 saat geciyo istersen makinaya atiyosun yikiyosun ya baktin ciknadi direk gunese ser kuruyana kadar gunes aliyo lekeyi denendi onaylandi
SerifeAlara MommysMini aa kimyasal değil mi sonra bebeğin kendi deterjanı ile mi yıkadınız peki tekrarında
SerifeAlara Aslan2103 sanırım bebeğin kendi deterjanıyla dahi olsa elimizde çitileyince muhakkak çıkıyor ohalde değil mi bide güneş 🌸💕
Aslan2103 Sadece citileyince cikmiyo ama citiledikten sonra gunese seriyorum az bisiyse cikiyor. Ama bazen asiri tasiyo o zaman suda biraz citiliyorum direk makinaya atmak istemitorun sonra yikaniyo makilada gene cikmayinxa gunese seriyoeun kalkiyo bisi