Defnemomm Kızlar markana bebeğim beni emmiyor bende sağarak veriyorum fakat sütüm çok az 20 cc ancak çıkıyor sadece sağarak sütüm artar mi tavsiyeleriniz var mi
Yaseminsaribas Defnemomm elle sağım deneyin ve bol bol emzirin yeşillik tüketin bol su ve dinlenmek başka birseye gerek yok süt arttırmak için
mhramom Defnemomm şuan bende sağarak veriyorum benim bebeğim de emmiyor benşm de senin gibiydi 2 saate bir düzenli sağmaya başladım şuan 3 saate bir sağıyorum 150 ml falan çıkıyor
Cnszmr Benim begeğimde beni emmiyordu bende sağıyordum sürekli o zaman çok artmıştı iki saatte bir sağıyordum acayip artmıştı hiç pes etme sürekli sağ sürekli. Elektrikli pompa mı kullanıyorsn manuel mi
Htcsgr Birde power pump sağım yönteminide akşamları mutlaka deneyin çok güzel süt artırıyor eğer düzenli bir şekilde uygularsanız
Cnszmr Defnemomm ay benimki de öyleydi sen canını hiç sıkma sürekli sağ gece özellikle iki saatte bir kalkıyorsn ya o zamanlarda sağ. Bak nasıl artacak. Benimki iki saat sonra sağmazsam akıyordu sürekli üstüm yaşarıyordu öyle artmıştı
-Kuzika- Kuru dutu sekersiz kaynat icer icmez güzel getiriyor sütü bej her aksam iciyorum bardak bardak soguk soguk. Bittikce tencerede kaynatiyorum.
Cscs mhramom merhaba acaba tek göğüsten mi 150 çıkıyor ben de yeni süt sağmaya başladım bebeğim 5 buçuk aylık işe dönmeye hazırlanıyorum buzluğa koymak istiyorum ama şu an tek göğüsten anca 80 çıkıyor artar mı acaba