Eslemveasya Merhabaaa İstanbul da Necmi kadıoğlu devlet hastanesine giden var mı? (Esenyurt) Kadın doğuma, hangi doktoru öneriyorsunuz?
Omeruraz Eslemveasya gebelik için mi kadınsal hastalık için mi gideceksiniz ? Genel anlamda çok ilgisiz bi hastane malesef ve aşırı derecede yoğun kalabalık bi hastane
Asyaveannesi04 Eslemveasya Aşırı derece kalabalık normal devlet hastanelerinin bile 2-3 katı kalabalık. Başka semtte bakın bence Beylikdüzü devlet daha iyi
Eslemveasya Omeruraz Gebelik için 🙂 gittiğim bi hastahane aslında ama kadın doğum uzmanlarından hangisi daha iyi giden vardır diye sormak istedim
Eslemveasya Asyaveannesi04 1 yaşın da bebeğim de Beylikdüzü’ne taksiyle gidebilirim sadece o yüzden o kadar uzağa gitmek istemiyorum. Necmi Kadıoğlu yakın kızımı komşuya falan bırakıp gidip gelmek istiyorum
Omeruraz Eslemveasya Ben özel hastane takipliydim ama bir kaç kere devlet hastanesine tahlil şeker yüklemesi vs için gitmiştim seyhan karasuya yani çok ilgili diyemem ama fenada değil yüksek beklentiyle gitmeyin benim doktorum tahlil listesi veriyodu bende seyhan hocaya bunları yaptırmak istiyorum diyodum sorgusuz yaptırıyodu gözlemlediğim kadarıyla şükrü hocada iyi gibiydi o dönem ama dediğim gibi 5 dakika bile sürmüyor muayne ve muayene ederken konuşmuyolar :) bilgi aktarımı yok yani :)