seda_asan1 1 ay 20 günlüğüz özellikle gğndğzler dalamıyo uyuyo yarım saat sonra tekrar uyanıyo bu hep böyle ve uyanıkken de hep mızmız ana kucağında bile durmuyo hep kucak istiyo yanlız değilim dimi bu durumu yaşayan varmı 🥺
Deletedmom_82 seda_asan1 değilsin 1 ay 17 günlük yarım saat 1 saat anca uyuyup sürekli uyanıyor kucağımda uyumak istiyor sürekli
ilaydaaltann_ seda_asan1 kahve falan çok tüketiyor musunuz? Kızım 5 aylık olucak 3 gün sonra bu ara fazla kahve içmiştim malum sıcaklar var soğuk kahve. Kızım dalamiyordu uykuya gece uykulari bölünüyordu falan 3 gündür icmiyorum duzene girdi rahat dalıyor artık.
19032020 seda_asan1 1 ay 18 günlük oğlum da aynı şekilde bir türlü dalamıyor uykuya. Sıcaklardan olduğunu düşünmüştüm ben ama yalnız değilmişim 😕
Kokoshbaby seda_asan1 🙂😇oyyy yerim yanlız degilsın cnm Burdaki cogu anne aynı seylerı yaşamıştır.kahve tüketimine biraz ara versen bırde uyuttuğun odayı karanlık yapmayı denesen 🥹insallah bu ddıklerım fayda eder 🥹🥹
seda_asan1 ilaydaaltann_ hergün soğuk kahve içiyorum 🙈mama ve süt şeklinde devam ediyoruz süt daha az tabi ama bilemiyorum bundan da olabilir
Linagunes 1 ayı doldurduğundan beri benim kızım da aynı şekilde 1 ay 11 günlük şuan bütün günüm onu uyutmaya çalışmakla geçiyo resmen hiçbir şey yapamıyorum tuvalete bile zor gidiyorum bazen 🙁🙁 sebep ne olabilir acaba
Rumeysa34 Bebem aylık aynı şekilde oda asla uyumuyor uykuya dalamıyor sanırım hala dünyaya adapte olamadılar tek nedeni bu diye düşünüyorum ilk üç ay uyuma kavramını bilmiyorlar üç ay sonra bakalım nasıl olacaklar
Hbtn 19032020 1 ay 18 günlük benimde bebeğim aynen uykuya dalamıyor uyuduğunda da böyle garip sesler çıkarıp huzursuz hareketler yağıyor çok
seda_asan1 Hbtn bugün bi arkadaşım geldi gazı var sancıdan böyle dedi ve cidden iki gündür kaka yapmamıştı sıcak su masaj derken yapınca çok şükür rahatladı 🥺