Elaakarsu1 Merhaba kzilar 1 buçuk aylık bebeğim gece saat 12 den sabah 6 ya kadar uyudu sabahta ben uyandım uyuyor hemen emzirdim mamada verdim vicdan yaptım aç kaldı diye acaba normal mi
Kbr79 Elaakarsu1 Bıraksam benimkide uyucak ama 2 saatte bir zorla uyandırıyorum altını değiş filan busefer uyumuyor ama mecbur 2 veya 3 saatte emzirmemiz gerek
aliaras_2022 Elaakarsu1 normal değil ama bende bir gün bayılmıştım çocukla uyumuştuk 3 aya kadar en az 2 saatte bir emzirme tabi sen istersen yarım saatte bir emzir bebek ne kadar isterse o kadar iyi
NaimeYilmaz Elaakarsu1 Çok güzel yapmış. Artık uyandırmanıza gerek yok, 6 saat gece uykusu için oldukça ideal bırakın istediği gibi uyusun☺️
Eminos Elaakarsu1 vicdan yapmanizi gerektirecek bisey yok ben hic 2 saate bir alarm filan kurup uyandirmadim gece benegin altini temizlemedim ne zaman uyandi o zaman emzirdim ve bebeklerimin kilo alimi cok iyiydi su an biri 4,5 biri 2 yasinda
Asabidegilim11 Her anne yaşamıştır bunu :) bu arada doktorlar 40 günden sonra 2 saate gerek yok uyuyorsa 4 5 saat ellemeyin diyorlar dr Osman gönülal youtube videosu çekmişti bu konuyla ilgili belki için rahatlar bak istersen
Aleynasrgcl Elaakarsu1 bırakın uyusunlar 4.ay atağından sonra uyumayacaklar psikoloji nanaayy bende😂😂😂😂