Eliztosunannesiii Merhaba anneler Kızım üç aylık olmak üzere. Parmağını emiyor bazen tamamen bütün elini ağzına sokmaya çalışıyor. Bu sürekli olmaya başladı bebeğim aç mı kalıyor anlamadım gerçekten böyle bir durumu yaşayan var mı??
Minikpankekim Eliztosunannesiii ellerini kesfediyor. Bebegim 4 ay 20 gunluk nerdeyse butun yumrugunu sokuyo agzina ögürünce cikariyo 🤷♀️
Gzdvnada Eliztosunannesiii benim kızım da 3 ay 10 günlük sürekli elleri ağzında ve tükürüğü akıyor sürekli.Doktora sordum hem ek gıdaya hem de diş çıkarmaya hazırlanıyor dedi
Asyabuse Eliztosunannesiii ellerini keşfediyor daha dur sen bi de ona ayak eklenecek benimkiler utanmasa koparıp yiyecekler yan yana yatırıyorum birbirlerinin kollarını yiyorlar 😂😂 ellerini temiz tutmaya özen göster mikrop kapmasın gerisi normal bi de hafiften diş kaşınmaları da başlamıştır heps bir süreç hiç endişelenme
Minikpankekim Eliztosunannesiii evet uykusu geldiginde parmagini emiyor. Kendini rahatlatmak icin yapiyolar :) uykuya dalinca cikiyo agzindan