Ensensr13 Hanımlar okullar başlamak üzere.. Benim ikizlerim başlıycak okula 1.sınıfta neler lazım oluyor. Veya neler istiyorlar. Ona göre şimdiden başlayayım almaya.
Peliina Ensensr13 Bu sene yeğenimiz başlayacak birinci sınıfa. Şimdilik sadece suluk, okul çantası, kalemlik tarzı alışveriş yaptılar. Öğretmenler liste veriyormuş okulun ilk günü ona göre alınıyormuş çoğu şey.
Fatma69 Ensensr13 faber castelin kursun kalemi,kırmızı kalemi,silgisini alın ben bime gelmişti bol miktarda aldım çok çabuk bitiyor die kuru boya 3 paket almıstım,makas,yapıstırıcı bunlar olmasa olmazlar ögretmen zaten liste verir
Deletedmom_70 Ensensr13 benim oğlumda 1. Sınıfa başlıycak daha birşey almadık bizde, ilk hafta öğretmen liste verir diye düşünüyorum. İnşallah marka takıntısı olmaz 🙅♀️ diğer okul çantası, suluk vs. kendimizin alacağı şeyleri alacağız
Ensensr13 Peliina anaokulunda kayıt yaparken verdiler. Bunda vermeyince bizde ne alacağımızı bilemedik.
Peliina Ensensr13 İlk gün söyler muhtemelen sınıf öğretmeni. İlk bir iki hafta içerisindede tamamlama süreniz olur zaten.
Betlgokce Uyum haftasında ilk gün öğretmeni verir ihtiyaç listesini acele etmeyin derim. Alayım şimdiden diyorsanız da öncelik olarak sırt çantası anatomiye uygun , pipetli kırılmaz özellikte suluk ,beslenme çantası, beslenme örtüsü , kalemlik alabilirsiniz
Ensensr13 Betlgokce saydıklarınızın hepsi var şuan. Anaokulundan kaldı. Okul kapanmadan kırıldığı için yenisini almıştık çok kullanmadılar.
Hndealnathn Hicbirsey almayın.kimi öğretmenlerin marka takıntısı var kimisi iyi olsun kullanışlı olsun bütçenize uygun olsun diyor.okul zamanı alın. Ben bile oğlum orta 1 öğrencisiyken henüz tek aldığım çantası kalemkutusu sulugu.bu hafta da formalarını alicam o kadar