Elaa4050_ Arkadaşlar size sorum var bilgisi olan acil yardimci olsun lütfen yarım gün bakıcı ücretleri ne kadar acaba 8 den 1e kadar
Alerjikrinit Elaa4050_ ne kadarlık ve nerede bakacaksınız evinizde mi yol ücretiniz falan olacak mı küçük şehirdeyseniz yarım gün 4 bin falan olabilir
bybybabe Elaa4050_ ben haftada 4 gün 11-5 arası 6.000 veriyorum ama ben de evdeyim ayrıca sadece oyun oynuyor diğer tüm bakım vs bende, fakat bizim bakıcımız ünv. çocuk gelişim mezunu.
Elaa4050_ aselkerem çok teşekkür ederim ama benim kaldığım yer kisehir büyük sehirlerde fazla oluyor ama
aselkerem Elaa4050_ baktıracak olan kişi fiyat verdi mi size yine de 3 binden asagı bakmayın bence sonucta bir cocugun sorumluluğunu almak kolay değil deysin yani
Elaa4050_ aselkerem 3 veririm dedi zaten 3den aşağı olmaz dedim bende ama yinede sorayım dedim ne onun bende nede benim onda hakkım gecmesin
aselkerem Elaa4050_ bence ideal tabi sizin için de yeterliyse bakın en azından harclığınız cıkar hemde öğleden sonra size kalır gezme alısveriş gibi bir cok işinizi halledebilirsiniz
Elaa4050_ aselkerem evet benim adıma sikinti yok gerçi ben 3.500 Diye düşünüyorum ama söyleyeceğim kendisine
aselkerem Elaa4050_ o zaman öyle söyleyin tabi ki. sizin adınıza simdiden cok sevindim kolaylıklar diliyorum Allah yüzünüzü kara çıkarmasın
Mucizelerherzaman Elaa4050_ günlük 150 liradan olsa 23 gün üzerinden desek hafta sonları olmadan 3 buçuk yapar. 200 deseniz 4 600 yapar. En az yerinizde olsam 200 den hesaplarım evine gidiyorsun ha apartmanın da olmuş ha başka yerde evinde değilsin sonuç olarak