Ygtaliannesi Kızlarr acill yardımınıza ihtiyacım var oğlum 4 aylık yaklaşık 8 saattir çiş yapmadı 🙄 her hangi bi huysuzluğu yok ama çok tedirgin oldum hiç böyle olamıştı başına gelen var mı hastaneye gideyim mi ne yapayım bilemedim
xxrukenxx Ygtaliannesi Ay benim oğlumda 4.5 aylık cisli bez sayısı azaldı bu sıcaklardan mı acaba ney anlamadım.. Bezi minicik islatiyo sadece önceden dolu dolu cis yapardı
Prensagah Ygtaliannesi şöyle korkmayın diyecem ama aynı durumu çarşamba gününden beri bizde yaşıyoruz hatta ilk zaman pembe gibiydi ben Dr götürdüm 3.5 aylık bu arada benim oğlum su vermem gerektiğini söyledi Dr bende vermeye başladıktan sonra çiş rengi eski haline dönemeye başladı ama suyu aksattıgımda tekrar sarı ya da pembeye dönebiliyor
Prensagah xxrukenxx su içirin korkmanıza hiç gerek yok bakın eski haline geldiğini birkaç gün sonra farkedeceksiniz
Ygtaliannesi Prensagah ay hemen deniycem bende aynen sarımsıydı önceki çişlerde emiyor acaba doymuyor mu diyorum ama huysuzluğu yok aç olsa uyuyamaz uff inşallah önemli bşy değildir
Prensagah Ygtaliannesi yo yo korkmayın sadece su miktarını içebildigi kadar verin bizim şimdi düzeldi dediğim gibi suyu azalttığımda renk tekrar dönmeye başlıyor onuda sıcaklara bağladı Dr emdikten yarım saat sonra içirin suyu bu arada hazır kaynamış olsun dedi doktorumuz