AsafYigitannesi İyi geceler hanımlar 27 günlük bebeğim var taşımak için yan taşıma sing kangurular var onlardan alsam kullanışlı mı acaba kangurum var ama 4 aydan sonra kullanılandan
Htcypc AsafYigitannesi sling kanguru yenidoğan için kullanışlı oluyor. Sonradan tekrar kanguru alirim derseniz bence alın. Ama bi defa aliyim derseniz e bebekten babyplus discovery kanguruya bakabilirsiniz. Yenidogandan 1 yaşına kadar kullaniliyor. Oturuş biçimi m değil digerleri gibi o yuzden sorunsuz
nurefsanakbulut AsafYigitannesi sling çok güzel. Yaz bebeği olmasa her saniye takardım normal sling al yandan olana gerek yok bence ben baya taktım ama kızım 4 aylık havalar malum bu sıcakta takılmaz
AsafYigitannesi Htcypc teşekkür ediyorum normal kangurum var biraz büyüyünce kullanıcam onu 4 aydan sonra kullanılıyormuş
AsafYigitannesi nurefsanakbulut normal sling sarıp kendimiz bağladığımız değil mi onu beceremem diye yandan düşünmüştüm
nurefsanakbulut AsafYigitannesi kız aman neyi beceremicen😂 bir sürü video var zaten yanında kağıtta yazıyor böyle böyle diye . Çok kolay 1 2 kere yap öğreniyorsun çok rahat oluyor
nurefsanakbulut AsafYigitannesi evet çok kolay oluyor ben iyiyki almışım diyorum bence diğer kangurulardan daha güvenli