Sibbsibb Bebeğim dün 39 ateşlensi ve bugün kabarmasıyla el ayak haatalığına yakalandığını öğrendik ağzının içinde de var ve hiç yemek yemiyor su içmiyor. Hadi iştahsızlık tamamda su içmiyor napıcam🥺
Uygarpinar Sibbsibb geçmiş olsun valla çok sıkıntı gerçekten oğlumda da olmuştu ateş çok inatçı olabilir 2 3 gün karadut şurubu satılıyor eczanede ağız yaralarına çok iyi geliyor biz fayda görmüştük
Sibbsibb Uygarpinar uyuyamıyor sürekli uyanıyor ağzına bir şey değdiği ansa çığlıkla ağlıyor çok üzülüyorum ne kadar sürecek bu
papatya_1125 Sibbsibb çok ateşi var mı? Ağız içi yarısı 2-3 günde hemen düzeldi ama hastalığı biraz sürdü Çünkü normal Grip de vardı
papatya_1125 Sibbsibb su bile içmiyordu renkli bardaklar alıp vermiştim öyle işte bir de yalancı paça çorbası var tavuktan yapılan onu yapınca biraz iştahı açılmıştı
Sibbsibb papatya_1125 ateşi bugün daha iyi dün gece fitil vermek zorunda kaldık onun açı çektiğimi gördükçe içip parçalanıyor nerden kaptı onu da bilmiyorum 1 haftadır evden çıkmadık
Sibbsibb papatya_1125 yoğurt çorbası çok sever onu yaptım onu bile istemedi su olsun diye karpuz verdim ağzı acıdı yemedi
Brokolilim Sibbsibb Karadut mevsimi özünü yedir yada karadut özü satılıyor içir sürekli ağız yarasını en etkili hızlı çözüm
Brokolilim Sibbsibb Karadut özünü bir tatlı kaşığı günde 4 defa içirin zarar gelmez öyle içmezse sulandırıp meyve suyu yapın