papatya_1125 Gizoss_ yeşil sarı ve kahverengi büyük abdest normaldir bebeklerde. Çok siyah ya da beyaz ise endişe edilmeli. Çok sert dışkılama varsa endişe edilmeli ama yeşilde endişe etmeyin o da normal.
GokdenizAslan Gizoss_ benim bebeğimde 1,5 aylıkken yapmıştı hayvansal süte alerjisi çıktı ben şuan süt ürünleri tüketmesen besleniyorum ve kakaları hep sarı
Merveio14 Gizoss_ yeşil kaka genelde gaz ve üşütmeden oluyor Harici süt alerjisi olabilir pütürlü mukuslu ve kakası taneli mi ?
Poncikkkk Gizoss_ anne sütü alan bebeklerde olur normaldir daha küçük ve ek gıda döneminde değil sarımsı yeşil küçük parçalar şeklinde yaparlar
Yasse1208 Gizoss_ benim bebeğim de sadece anne sütü alıyor doğduğundan beri bazen hardal rengi bazen yosun yeşili gibi bir yeşil oluyor ama doktoru normal demişti bu durum için , sonucunuzu yazarsanız sevinirim benim de içime kurt düştü yazdığınızı görünce 🥹
symozdag Yasse1208 benim bebeğimde aynı bazen sarı bazen yeşil bazen pütürlü bazen sıvı normal diye ben doktora sormadım hiç inşallah normaldir
betulkiratli Asaf55 ben de 2 gündür süt ürünleri ve yumurta tüketmiyorum. Bugün 3. Gün. Ama hala mühürlü. Ve koyu yeşil sarı karışımı gibi
Gizoss_ Poncikkkk evet bu şekilde yapıyo bugün doktora da gittik tahlil yapma gereği duymadı normal dedi zaten