alya00 Merhaba e bebek dışında evolvia mama nerede vardır mamam bitmek üzere ve bulamıyorum bulunduğum yerde e bebek yok Migros falan gezdim ama yok
biimiyomyardimet alya00 biz bu bulamama sebebiyle mama değiştik çok sıkıntı 😑 müşteri danışma hattı var arayın onlar adresinize en yakın nerelerde kaç kutu var söylüyorlar biraz böyle idare ettik
Banunur alya00 evolvia mama özel bı mama diye biliyorum doktor kontrolünde yazılıyor ve ücretsiz eczaneden alabilirsiniz boşuna cebinizden para çıkmasın pahalı bı mama eczaneden alın bence
livanurvealpinannesi61 Banunur evolvia kullandım ben oğluma sizden duyuyorum arkadaşıma doktor evolvia kullan demiş hep parayla aldı özel mama diye sizden duyuyorum
livanurvealpinannesi61 alya00 ebebek ve trendyol da var birde eczane de var onun dışında diğer marketler de bende bulamadım İnternetten alabilirsiniz.
Banunur livanurvealpinannesi61 ben bebeğime evolvia pr1 ve pr2 kullandim doktorum her ay bana 10 yada 11 kutu yazıyordu bende ücretsiz eczaneden alıyordum parayla hiç almadimm
Bereninannesii34 livanurvealpinannesi61 İki tane evolvia var bi tanesi evolvia pro plus 2. Si ise alerji maması rp1 yani. Doktor alerjı mamasını yazabiliyor, diğeri ise ücretli
Banunur livanurvealpinannesi61 bence doktoruna sorup yazdırma şansı varmı diye sorması gerekir varsa hiç parayla almayın
tubiiik_ Banunur pr1 dediginiz mama rp1 alerjik mama onu bende kullandım alerjık mamaları doktor yazıyor raporla alıyorsun evet normal evolvia mamalar ücretli doktor rapor yazmıyor sadece tavsiye ediyor onuda kullandım
izd alya00 ben civil web sitesinden aldım. Ebebekte uygun fiyatlı idi, denk gelmişken 3 tane birden aldım. Maalesef kolay bulunmuyor
livanurvealpinannesi61 Banunur ben özel mama diye sizden duyuyorum normal mama diye biliyorum özel mama ise neden para ile satılıyor ki alerji maması VS yazıyor doktorlar evolvia sizden duyuyorum
Banunur livanurvealpinannesi61 iki çeşit mama var bana yazılan evolvia pr1 ve pr2 idi doktor yazıyor ben alıyordum mamanın tadı kötüydü içmekte zorlanmisti belki evolvianin çeşitleri vardır onu bilmiyorum ücretli olanları ayrıdır belki
aliarasguler alya00 eczanelerde iki katı fiyat oluyor, civilde var veya büyük bebek mağazaları da da bulabilirsiniz
livanurvealpinannesi61 Banunur evet çeşitleri var canım evolvia nutripro plus normal olan kendin alabiliyor sun reflü ve alerji maması var doktor yazıyor onları