ceriio Zlhaanne biraz idrarini bekleterek yaparsan çok daha iyi olur 2-3 saat sıvı almadan idrara çıkmadan beklersen daha iyi
ceriio Eflinim_2022 daha çok erken adetine 4-5 gün kala yapsan daha iyi olur şuan çıkmayabilir. Hamileysen bile daha 4 günlük falan o da çıkmaz yani 😅
sematayman Bende senin gibi heyecandan bekleyemedim yaptım çıkmadı ama hamileymişim geç döllenme olmuş. Bir fikir olsun diye paylaşmak istedim
Eflinim_2022 ceriio teşekkür ederim bekliyeyim ozaman😀merakımdan şimdi yapmak istemiştim dediğinz gibi çıkmayabilir
Eflinim_2022 Zlhaanne Benmde umarım negatif cıkar sizin gibi bende 5 gun kala yaparım kızım 15 aylık 😅Allah olmayana versin korunuyoruz ama biliyorsun bazen korunduğun halde olur
Beyninizikullanmakucretsizdir Belki geç döllenme olmuştur çıkmaz. Bence birkaç gün daha bekle öyle yap.
Zlhaanne Beyninizikullanmakucretsizdir mide bulantısı kusma var 3 gün oldu doktora gittim o soktu içime kuşku hamile olabilirsiniz dedi gününü bekle dedi
Zlhaanne Eflinim_2022 vallahi ya Allah isteyene ve hak edene nasip etsin 3 gündür kusma mide bulantısı varacile gittim elle karnımi muayene etti gebelik olabilir gününu bekle dedi içime kuşku düşürdü
ceriio Zlhaanne sonradan duzenlemissin görmedim ben yorumu yazarken öteki yorum duruyordu o yüzden görmemişim