Dertliana Yarın Adana’yı gezmek istiyoruz fakat nereyi gezeceğiz nereye gideceğiz hiçbir fikrimiz yok. Adana da şöyle gidip görün muhakkak veya şurayı gezin diyebileceğiniz yerler var mıdır acaba?
sunflower01 Dertliana bu sıcağa gelen hata yapmış olabilir Biz evden çıkamıyoruz acil olmadığı sürece
Nacafa Dertliana Adana merkezde Ramazanoğlu medresesi var orda çok güzel fotoğraflar çıkar . Varda köprüsü var kapıkaya kanyonu var. Yüreğirde ters ev var
Dertliana Asktanolur Ahahah 🤣 Özellikle Adana için gelmedik, otelimiz mersindeydi geçerken de yemek yemeden dönmeyelim dedik, gün içinde de bari gezelim dedik, yoksa haklısınız sıcak konusunda ☺️ sunflower01
sunflower01 Dertliana yani avmler falan var serin yerler isterseniz Menderes var piknik alanı Daha da bilmiyorum cok bi yere gitmedim memleketim olmasina rağmen 🤣🤣🤣 kuzucum
Asktanolur Dertliana haklısınız 🙂 ama Aladağ tarafı serin oluyor diye biliyorum şelale falanda varmış o taraflarda gidip görülebilir 🌸
Nacafa Dertliana Aracı süren kişi acemi değilse bir sıkıntı yaşamazsınız, çok keskin virajları yoktu diye hatırlıyorum