Atlasmu merhaba anneler. bebeğim 9 ay 22 günlük. değerlerine baktırdık demiri ve b12 vitamini eksik çıkmış. b12 106 demir 26. ben napacağımı şaşırdım artık bebeğime veriyorum her şeyi ama az da olsa yiyor demir ilacı olarak da microfer kullanıyordum kilosu da 8600 çıktı zaten bi kilo alıyor bi veriyor. çok hareketli bir bebek dişleri geç çıktı bu ay çıktı onun dışında çok anormal nir durumu yok ama değerleri böyle çıkınca çok üzülüyorum. napabilirim nasıl bir yol önerirsiniz et yemiyor mesela eyi çiğniyor ama yutmuyor kendini kusturuyor. kafayı yicem artık
Nacafa Atlasmu illaki et vermenize gerek yok kuzu kıymayı çift çektirip çorbalarına ekleyin. Haftada bir defa mutlaka balik verin.
Mom0008 Atlasmu eğer düşükse ilaç kullanmanız gerekir 32 aylık herseyi yer ama yinede düşük çıktı Demir ile b12 kan ilacı başladık bide b12 ilacı
Haydinn Atlasmu ciğer tüketse aslında b12 benim kızımında aşırı düşüktü zaten asla yemiyor bişi doğru düzgün iğne kullandık sonra fısfısaaa döndük düzeldi değerleri
Atlasmu Nacafa aslında öyle veriyorum kuzu kıyma ama balık vermedim valla yaz kokuyo diye o da etki eder mi o kadar… bundan sonra vereyim
Haydinn Atlasmu ay canım kaç aylık olduğunu atlamışım 1 yaşı beklemek gerekiyor oceanb12 spreyi bi doktora danış kullan istersen
Haffuse Valla benim kizom dahil, genel olarak boyle vitamin eksikligi normal… Doktor bize 12 de vermisti, aylarca kullandim. Yeni biraktik hem demir hem b12 yi. Et yemiyor a gelince, nasil veriyorsun et?.. Sanirim yanlis sunuyorsun.
Atlasmu Haffuse yani bizim yemeklerde olunca yiyo ama ben ona özel yapınca yemiyor sanırım tadını beğenmiyor kuzu eti yapıyorum haşlıyorum