Yesimi Merhaba kızlar iki aylık bebeğim var sütüm tazyikli elle 30 ml sağıp buz koydum olmadı dar çamaşır giydim olmadı adaçayı içtim olmadı ne yapabilirim başka
tomvejerry Yesimi dar çamaşır giyince ne oluyor canım ilk defa duydum merak ettim bende de aynı sorun var 4aydir bı çözüm bulamadım yatarak emziriyorum yinede değişmiyor
keremmasyaa2702 Yesimi canım YouTube da emzirme danışmanı Dilruba demirezerin videolarını izle ayrıca instagramdan mesaj atınca da çok yardımcı oluyor
Sum711 Yesimi ben dede aynı durum olmuştu emzirme danışmanı bana bir memeden emzir meme yanak yumuşaklığına gelene madat SONRA diğer memeye geç demişti asla pompa.kullanma gerçekten bu yöntem ile iki günde nerdeyse terbiye oldu
aybars_mom Yesimi aynı sorun bende de var çocuğumun yüzü gözü süt oluyor sinirleniyor. Emzirmeden önce elle sağıyorum, emerken makas şeklinde tutuyorum fayda ediyor
1meowmam Yesimi daha küçük olduğu için ememiyor benimde oldu biraz emmeyi öğrenince midesi büyüyünce olmaz o şekilde
Usnac1995 Yesimi bende çok uğraştım ama olmadı. Zamanla alışıyorlar sanırım zaten meme terbiye oluyor bir yerden sonra