Azraaktag 3 ay 23 günlük evladım var sallayarak uyutuyorum öyle alıştık. Ayağımda salladım uyuttum birden ani Bi şekilde sıçrayarak uyandı 1 2 saniye oda ne olduğugunu anlayamadı heralde etrafa baktı ve ağlamaya başladı ilk defa böyle bişey oldu neden olmuştur acaba internetten baktım kötü kötü şeyler yazıyo epilepsi falan canım sıkıldı hemen kucağıma aldım sakinleştirdim sonra tekrar yatırdım bende yanına yattım bu arada doktor memeden kesti bizi onunla ida alakalımıdır bilmem ten temasımız azaldı biraz üzerimi çıkartıp yanına yattım başını okşadım elini tuttum uyudu şimdi çok şükür de ben ağlıyorum şu an çok üzüldüm öyle uyanmasına yavrumun rabbim onun ne sıkıntısı varsa üzerinden kaldırsın yavrumun ve tüm yavruların inşallah varmı böyle başına gelen
AygulSina Azraaktag insalarin veya bebeklerim sicrayarak uyanma sebebi ruhun bedendene hizlica geri donusudur insan uyuduktan sonra istemsizce ruhu bedeninden cikar ve diger boyuta gecer ruhun bedenine hizlica dondugu zaman sicrayarak uyaniriz sendede olmuştur eminim bu kotu bisey degil merak etme
Mervealtinozd Azraaktag Merhaba canım geçmiş olsun. Benim çocuğumda da oldu benzeri de senin yazına rastladım. Sonrasında tekrar oldu mu? Çocuğun nasıl şimdi?
Gunsenin @Azraaktag#25162234 4-6 aya kadar sıçramaları normaldir eğer geçmezse doktorunuzla görüşürsünüz
Bengi Zamanla geçiyor 5,5 aylık olduk geçmişti alerjisi için deri testi yatırdık haliyle çok korkttu yavrum o günden beridir iki gündür yine sıçrayarak uyanp ağlıyor yani düşündüğünüz şeylerin olması içim kas katı kesilmesi lazım çocuğun bir kaç dk
Azraaktag Bengi öyle bir durum yok Allaha çok şükür zaten 40ndan sonra ilk kez sıçrayarak uyandı o akşamdan sonra dahada görmedim ama o gün korktum bya 1 2 dk değil de 1 2 saniye kadar öylece kaldı ve ağlamaya başladı bizde alerjiyiz bu arada deri testi nasıl yapıyorlar bebeklere bizimki 4 ay olucak 1 hafta sonra
Azraaktag AygulSina inşallah çok sağolun biz yoğun bakımda kaldık doğumdan sonra tam 30 gün. İlk gün nöbet geçirmiş ve kaldığı 29 gün boyunca bir daha böyle bir durum yaşanmamış o yüzden biraz tedirgin oldum doktorunu aradım her bebek hatta herkes hayatında 1 kez nöbet geçirmiştir dedi epilepsi belirtileri böyle olmaz bebek anormallik gösterir fark edilecek derecede dedi öyle birşeyimiz olmadı şükür sanırım refleks hali bunlar arada olucak
AygulSina Azraaktag olucak cnm buyuncede olucak normal sicramasi sen kendinden bilirsin illa bi defa sicrayarak uyanmissindir. Korkma yavrularimiz allah emanet
Bengi Canım sırtından yapılıyor baya ağladı benimki 20 dk bekliyo öyle kucağınada basamıyorsun ondan hangi doktor yapacak
Azraaktag Bengi bilmiyorumki kuzum deri testi yaparlar diye düşündüm yapmadı doktor büyük abdestini görünce direk teşhis koydu mamaya başladık