EsraBilal Kızlar bebeğimi emziriyorum 2 aylık ancak dışarı çıktığımda en azından sütümü vermek için biberon veriyodum. Nuk kullandım ancak almıyo artık. Farklı tavsiyesi olan varmı?
PrensSelim EsraBilal biberonla içerse memeyi reddetmesi oluyor diyorlar,emzirirken zorluk yaşıyor musunuz? Benimde buzlukta sağdığım sütler var zamanı dolmadan aralarda birer ikişer vereyim diyorum da
EsraBilal PrensSelim ben veriyodum arada yani gün aşırı en azından verdim. Memeyi reddetmedi. Çok şükür. Ama biberon ve emZik almıyo şuan.
Pembelianne EsraBilal kodlu degil benim kızım 4 aylık biz hala 03 ay baslıgını kullanıyoruz ben cam tercih ettim e bebekte indirimde diye biliyorum bakabilirsiniz cekince geldigi icin belkide memeye benzetip onu tuttu
ZeynepKara EsraBilal dışarıda mama mı veriyosunuz sütünüzü mü sağıp veriyosunuz sütünüzü veriyosanız nasıl sıcaklığını ayarlıyosunuz ben dışarıda çok sıkıntı çekiyorum bu konuda
EsraBilal ZeynepKara ben sütümü sağıp veriyorum. Termos alıyorum içinde şişeyi ısıtıyorum sıcak suda canım
ZeynepKara EsraBilal çok mantıklı 😂 ben bunu daha önce niye düşünmedim ya peki hangi termosu kullanıyosunuz
Kaderkoc Yapmayin valla biberona ne zaman gectim beni emmeyi birakti oglum 3 aylikken daha sutum hep bosa akti hic icmedi 😒
Expresso ikos58 geniş ağızlı yazdığı için ben almamıştı onun akış hızı yavaş mi yoksa bebekler çekmeden gelmiyor mu canim
ikos58 Expresso genıs olması daha ıyı canım anne memesı mantıgı. Kendı cekmeden gelmesı zor yanı ısısına bakmak ıcın falan akıtmaya calıstıgmda damlamıyor
Expresso ikos58 anladım canım oyleyse bende sipariş verdim mamabanktan şimdi indirimde bilginiz olsun 270 ml 33 liraya aldım Dr browns
Ayses EsraBilal bence akitmayan alıştırma bardağı alin Biberon gibi kendi çekmeyince gelmiyor meme reddi riskini ortadan kaldrrsnz anne memesine uyumlu ben philips avent aldm gayet iyi tutuyr kizim