Gkcem Kızlar yeni doğan bebeğe emzk verilse acıktıgini anlar mı ver diyolar sürekli çok fazla emdiği için sindirim skintisi ve kusması çok çok fazla vermeyi düşünüyorum da acıkır mi aciktigini anlar mı bilemedim 🙄
tekbasimabakiyorum Gkcem iki ay dolmadan emzik vermeyin. Memeyi bırakır, sonra buraya gelip meme reddi başlığı açarsınız. Aman diyim. Bırakın iki ay zor geçsin
Yagmurcmn Gkcem benim kız kardeşim verdi yeni doğanda 2 saatte bir emdiği için sorun yaşamadı daha sonra açıkınca atıyordu zaten sürekli vermiyodu
Gkeee Gkcem canım ben 2 günlükken verdim hic birsey de olmuyor suan 1 aylığız emiyor zaten ama uyurken yalancı emziginide veriyorum yani meme reddi felan yaşamadım
benaslindayohum_ Gkcem benim oğlun küvözdeyken hemşireler verdi emziği.bi süre silikon uç ile emdi çıktıktan sonra
Gkcem tekbasimabakiyorum çok fazla haddinden fazla emiyo emince çok fazla kusuyo memeyi vermeyince de çok fazla ağlayıp bagiriyo napacagimi şaşırdım
Gkcem Gkeee vermek zorundayım zaten küçük bı kızım daha var 13 aylık küçük kızımın ağlamasından sürekli emip kusmasindan büyük kızımla ilgilenemiyorum
Svdmirac Gkcem bende iki günlükken vermek zorunda kaldım meme ucum çok yara olmuştu doydugu halde emmek istiyordu çareyi onda buldum ve hicbir sıkıntı yaşamadım çok şükür