Kelle0109pdk Ben uyurken 2 yaş oğlum dolven şurubun yarısını içmiş ne olur söyleyin hemen acile gitmemiz gerekiyor mu bilmiyorum
zeyn1212 Kelle0109pdk gitmeyin desek bize güvenip gitmicek misiniz? Gitmek gerekir mi gerekmez mi bilmiyorum ama ben olsam koşa koşa giderdim riske atmamak için
drydnzzkrknn Kelle0109pdk Normalde dolven 5 yaşından önce verilmiyor çocuklara ama sanırım yasak kalkmış olmalı ki veriliyor artık. Eğer ters bi şey fark ederseniz gidin acile lütfen. Kusma terleme irkilme vs. Umarım bir şey olmaz yoğurt verin bol bol
PamukPrensesannesii Kelle0109pdk 112 yi arayıp telefondan bilgi alabilirsiniz. Eğer götürün derse götürürsünüz ,inşallah birşey olmaz
Kelle0109pdk zeyn1212 daha önce başından geçen oldumu diye soruyorum herhalde küçük bebeğim var öyleyse acil servisi çağıracağım
Avera Hemen yoğurt yedirin, çok içmediyse sorun olmaz ama doktora gitmekte fayda var. Benim kardeşim de bir kutu bebek aspirini yemişti, annem yoğurt verdi hemen, bi sorun olmamıştı
Zeyneppppp drydnzzkrknn Osman gonulal 6. Aydan itibaren kullanılabilir diyordu. Oğlum 3,5 yaşında ona da 6,5 ayından itibaren verdim calpoldan daha hızlı ağrı kesip ateş düşürüyor. Ama calpol daha iyi diyende var