Ayla3663 Arkadaşlar lütfen acil yardım edin yaa kızım dört aylık ne versem kusuyo daninolar hero beybi devam sütleri kiminki böyle oldu neden oluyor çaresi ne soğuk filan değil yani midesimi almıyor
MeTeCa Ayla3663 Neden hazır gıdalar için bu kadar acele ettiniz? Henüz 4 aylık. Ev yapımı yoğurt bulabilirseniz iyi olur.
Ayferde Ayla3663 4 aylık bebeğe danino verilirmi gözünüzü sevim hani bilmiyosunuz elinizin altında internet var araştırın az ya anne sütü içecek yada formüle mama başka bişey yok bide soğukmu aldı acaba diyo
Tazeanneee76 Ayferde bukadar abarticak ne var ? Benim kizimda 4 bucuk aylikken basladi ek gidaya doktorumuz tavsiyesiyle ama tabiki hazir gidalar vermedim kendim yapip verdim
MeTeCa Ayferde Benimki iştahlanıyordu ve doktorum “O zaman hazırdır, bi deneseydin” dedi. Ben yine de tam 5. ayına girdiğinde verdim. Zaten veriyormuş, onları vereceğine ev yapımı versin diye dedim.
MeTeCa Ayla3663 Demekki sizinki hazır değil. Üstelik kusma olayı 5. ayda da 6. ayda da devam edebilir. Katı hiçbirşey vermeyin, 5. ayı bekleyin. Deneyin. İsterse devam istemezse 6. ayı bekleyin. Acelesi yok.