Tubiktooo 3 buçuk aylık bebeğim ek gıda istiyor yemek yerken çıldırıyor mecbur suyundan veriyorum kaşığa yapışıyor heyecanlanıyor ne yapacağımı bilmiyorum nasıl olacak her zaman değil arada ama karpuz suyundan falan veriyorum yoğurt suyundan veriyorum gerçekten istiyor yani bize yedirmiyor anne sütü alıyor ne yapacağız ne olacak böyle siz neler yapıyorsunuz ben 6. Ayda başlasın istiyorum ama durmuyor
yagmurumm34 Tubiktooo 3.5 aylık bebek ve ihtiyacı olan tek şey anne sütü. Benim bebeğim almadı mecburen formül mama verdim ama ek gıdaya tam zamanında yani 6 ayken tadımda başladım. Mecbur değilsiniz, zorunda değilsiniz. Bebeğin sindirim sistemine bu şekilde zarar verirsiniz benden söylemesi
ahsenmomm Tubiktooo benim bebeğimde 3.5 aylık boş boş etrafa bakıyor elini falan ağzına koyuyor sonra boğuluyor . Emin misiniz bebeğinizin 3.5 aylık olduğuna
Yagmur988 Tubiktooo Bişeye mecbur değilsin çok küçük bağırsak florası senin verdiğin yemeklere uygunmu sence sofraya bebeğini getirmemeyi dene bence ben 3.5 aylıkken geçtim ek gıdaya ama benimki ne mama içiyordu ne anne sütü mecburen o yemek sularındann bile kabız olabiliyorlar
Tubiktooo PamukPrensesannesii vicdanım bende herşeyin farkındayım ama üzülüyorum o bakarken yemek yerken başka yere koysam da durmuyor ağlıyor beni görmek istiyor her kaşığı ağzıma soktuğumda kucağıma almak zorunda kalıyorum ger koyuyorum durmuyor en azından biraz tattırınca duruyor hoşuna gidiyor
m_d_k34 Benimki de görünce heyecanlanıyor ama henüz ağzına bişey vermedim hatta bir iki kez ağzına biseyler sürmeye çalışanlar oldu azarladım ağzından attım hemen daha 5 aylık olacağız 6. Ayda vermeyi düşünüyorum daha kafayı bile tam dik tutmuyo oturunca öne doğru eğiliyor
Tubiktooo m_d_k34 ben sınırlamıyorum kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman herşeye başlayacağız her konuda kısıtlamam yok benim yok dik tutuyor kafasını kollarını dayıyor dikiyor kafayı poposunu havaya kaldırıyor 😅
Tubiktooo yagmurumm34 annem de 6. Ayında ber diyor ama 4.ay bitti artık herhalde yavaş yavaş başlarım bu ay
saribez ahsenmomm aynı yorumu yazmaya geldim 😅 kız benim oğlan niye öööööyle bakınıyor anlamıyor bile yemek yediğimizi
-_Esra_- 3 buçuk aylık bebek getir şu sofrada ne var bir tadına bakayım diye saldırmaz tek ihtiyacı olan şey anne sütü vermeye mecbur felan değilsiniz,
Tubiktooo -_Esra_- tabi ki mecbur değilim ama isteyen bebeği de şimdi zorlayamam ve benim bebeğim uyumuyoe sürekli emmeye uyanıyor ve sütüm de var baktık gebe okulunda aç olduğundan 4 kg doğdu ek gıda istemesi normal dedi ebeler mide kapasitesi büyük çünkü diye ayından önde gider her zaman dedi versen de kolay kolay birşey olmaz dedi
Bilgeebaby Tubiktooo benim kızımda 4,5 aylık elimizde ki çatala bile asılıyor ben sadece salatalık verdim dişleri acıdığı için onu bastırıyor ama sorduğum doktor o canı istediğinden değil gelişim reflekssi tahta versenizde ağzına götürür dedi
Tubiktooo Bilgeebaby valla bizim ki şapur şupur hoşuna gidiyor yiyor bide ağzını açıyor ver diye kaşıklara yapışıyor 😅
-elizsmom Benim bebeğim de 3.5 aylık ve yemek yerken sürekli yanımızda , kendi halınde bakınır öyle , elini ağzına sokar güler eder , yemekten felan ne anlar ki şimdi
Tubiktooo saribez her bebeğin gelişimi farklı mesela benim bebeğim emekliyor dönüyor yuvarlanıyor sesler çıkarıyor hatta dişte çıkarmak üzere bunlar gibi
igrl 3.5 aylık bebek sizi nasıl yedirmiyor anlamadım. Yani erkenden yemek suyu vermektense onun yanında yememek daha mantıklı bence
Tubiktooo igrl bebeğimi görseniz hak verirdiniz bazı bebeklern gelişimi anne karnında olduğu gibi dışarı da devam eder 1 ay önden giden bebekler gibi 3 buçuk aylık bebeği 4 buçuk aylık olarak düşünün su vermiyorsunuz sanırım siz hiç
Mnli Tubiktooo o gelişiminin bir parçası yemek istediği için değil benimki televizyon kumandasını bıraksam boğazına sokar daha çok erken ek gıdaya senelerce yemek yiycek yapmayın yazık