Medinetass Sleepy bebek bezi ve ıslak mendilini kullananlar sleepynin Online sitesinde indirim var 6 paket bez 120 lira her beden hepsi aynı olmak zorunda da değil
deletedmom173 Medinetass canım içinde çok az var ben başka siteden aldım 2 numaranın içinde 78 adet var ıslak mendil kendi sitesinden 15 paket 90 lü stokladım
Nily Medinetass bezide mendilide benm kizimi mahfetti maalesef. Pisik oldu derileri kalkti resmen. Hayatta kullwnmam bidaha
Medinetass [bilinmeyen] bana baya avantajlı geldi ama bilmiyorum normalde tekli jumbo paketleri en ucuz 25 lira
Medinetass [bilinmeyen] market farkı da olabilir bence ama bu kadar fark olur mu bilemem her bez her yerde aynı fiyat değil sonuçta
Hafsaninannesi [bilinmeyen] bildigim kadariyla onlar eski ‘uretim’den dolayi. Yeni paketler vs icerigi adeti vs ayni
Medinetass deletedmom173 normalde 2 numaralar 62 veya 68 li ben tam bi internet alışveriş meraklısıyım o yüzden başımdan her türlü dolandırıcılık geçmiştir😘😂😂eşimde tam tersi ne olursa olsun görüp alma taraftarı
deletedmom173 Medinetass imkan Yok netten almak zorunda kaldım sorunsuz geldi yeni açılmış site güvenemedim ama iyiki de sipariş vermişim 2 günde elimde oldu
Medinetass deletedmom173 ben sleepynin kendi orjinal sitesinden alayım dedim yine izin vermedi markette çalışıyor yönetici olarak ama indirimde olan ürünü almaz öyle de bi huyu var 😂
Medinetass Nily allah allah bende abartısız tüm kaliteli kalitesiz bebek bezlerin hepsini kullandım sleepyden memnun kaldım en son