zeynep_yze Arkadaşlar bugün kalça çıkıkliğı için kontürolumuz vardı gittik baktirdik doktor çıkıklık var 10 gün boyunca çift bez koy sonra tekrar gel bakacayiz dedi daha once bu durumu yaşıyanınız varmi nasil bir yol izlemeliyim canim çok sıkkın 😔
Deletedmom113 zeynep_yze biz yaşadık cmm çift bez bağladım ayaklarını ayrıl tutum ama bezi hic çıkarma 2 bezi kesn tak 1 ay içinde geçmişti bizimki insallah sizinde geçecek
Cakos zeynep_yze Bizde de oldu . Cift bez taktim 1 ay boyunca . Sonra tekrar cektirdik kalca filmi , duzelmisti cok sukur . Uzulmeyin cift bezle geciyor :)
ozlemky zeynep_yze bebeğim 3 Aylık 2.ayından beri çift bez kullanıyoruz. İki kalçasındada vardı şimdi sadece sağda var cumartesi günü kontrol var inşallah oturmuştur. Yoksa ortapediye yönlendirecek
Farahzeynep Ben yaşamadım ama, burada yaşayanları okudum, çift bez bağlamışlar, bir ayın sonunda düzelmiş. Sizin de düzelir inş 🤲
zeynep_yze Deletedmom113 inşallah inanin o kadar uzuldum ki migrenim tuttu cok kafaya taktim simdi bunlari okuyunca bir nebze rahatladim
zeynep_yze ozlemky doktor beni cok aydinlatmadi ikisi mi tekmi bilmiyorum biri 54 digeri 57 yaziyor ultrason kağıdında
Deletedmom113 zeynep_yze hic takma cnm korkmasa geçiyor ama sakın çıkarma bezi değiştirdigin gibi hemen tak unutma