bebis_ve_annesi41 Kızlar bizim burda özel bölge 150 TL bana çok pahalı geldi Kocaeli de yaşıyorum sizin yaşadığınız şehirde fiyatlar ne kadar
sadekahve_bitter bebis_ve_annesi41 koltukaltı 50 ₺ idi geçen ay malzeme emek olunca notmal aslında ama :(
ruveydatas bebis_ve_annesi41 ben ağdayı evde yapıyordum hamilelikte bile kendim yaptım artık bezdim bi lazer denk getirdim indirimli buz lazer daha 2. Seans olmasına rağmen çoğu döküldü ve 1500 tl ye 8 seans ben her arkadaşıma tavsiye ederim ağda bende çok batık yaptı bide.
bebis_ve_annesi41 Aras-21 çok iyi bence 2 ay önce sadece tüm bacak ve özel bölge aldırmıştım 240 tl tutmuştu
Pediatrihemsiresianne Urfa merkez tüm vücut yani tüm kol tüm bacak genital koltuk altı 350₺ bana da çok geliyor vallahi
bebis_ve_annesi41 Pediatrihemsiresianne tüm vücut 350 ise iyi bence burda tüm vücut sormadım hiç ama heralde 500 vardır çünkü 2 ay önce sadece tüm bacak ve özel bölge 240 tutmuştu
bebis_ve_annesi41 sadekahve_bitter burda koltuk altı 90 herkesin görüşü farklı tabi bana pahalı geliyor
Yarenylmzz bebis_ve_annesi41 100 tl ye koltuk altı lazere gidiyorum bitti 10 seansta onu da düşünebilirsiniz maddi açıdan aynı oluyor