kizlarimbenimherseyim 7 ayliķ bebeğin ateşi gece den beri düşmüyor dussede tekrar 38 e çıkıyor başka yontemleriniz var mı düşürmek için kaç defa ılık duşa bile soktum sonuç ayni
aysegul2409 kizlarimbenimherseyim benimde bebegim 7 aylik 2 gece önce çok mızmızdı. Diğer gün gündüz ateşi hiç düşmedi duş falan alırdm ama geri çıktı. Normal bir durum olsa düşer diyerek hastaneye götürdüm boğazı enfeksiyon kapmış antibiyotik yazdı. O yüzden bir doktorun görmesi iyi olur düşmeyen ateş enfeksiyon belirtisidir. Bu aylarda herseyleri ağızlarına alıyorlar illaki biseyler kapıyorlar maalesef. Rabbim evlatlarımıza şifa versin❣️
Lousalome kizlarimbenimherseyim inatci ateşse 6. Hastalik olabilir öksürük burun akintisi yoksa tabii. Biz de yeni atlattik 4 gün surdu ates
Aysegul___ Bende post açtım benim oğlumun da 37. 20 çıkmasın diye çorba yaptım, duş aldırdım limonlu çorap giydireceğim birazdan o da iyi geliyormuş.
kizlarimbenimherseyim aysegul2409 aksi gibi pazar işte cocuk doktor u olmuyor acilde geçen pazar da 5 yaşındaki kızım hastaydı o kadar kalabalık ki acil bi ilaç yazdı gönderdi bu sefer de gece babası aldi gitti hava vermişler yine geçmedi sabah hemen doktoruma cıkardim verdiği hava hemen kesti nefes darligini acil pek anlamıyor işte
12345678fatma aysegul2409 benim bebegimde 7 ay 22 günlük dun gece 2 de tam 39 buçuğa cikti ateşi eşimle duşa soktuk geri aynı oldu hemen hastaneye götürdük kulak boğaz enfeksyonu olmus o ateş yapmış iğne yaptilar ateşi dussun diye ağzından ilaç verdiler bide antibiyotik yazdi size hangisini yazmış acaba antibiyotik olarak
aysegul2409 12345678fatma bize iğne yapmadılar aslında iğne istedim çünkü 2 gündür atesliydi birden düşmesini istedim. Calpol verdi ama o düşürmedi. Tekrar gittik 39 derece ile ateş için BRUS diye ilaç yazdı. Boğaz için ise AMOKLAVIN diye bir antibiyotik yazdi
12345678fatma aysegul2409 bizede klamoks diye antibiyotik yazdi dolven yazdı bide kulak için damla yazdı calpol evde vardi zatn benim iğne yapınca düştü ateşi cok şükür keske sizede iğne yapsalardi
kizlarimbenimherseyim Lousalome onlar yok ishal birde ateş var acile çıktım boğazı kizarik dedi antibiyotik yazdı parol birde zinco fort yazdı
Lousalome kizlarimbenimherseyim ishalse antibiyotik bagirsaklarini kotu etkiler. Mutlaka probiyotik ile kullanin ve bence acile guvenmeyin cocuk dr gorsun
kizlarimbenimherseyim Lousalome gittim zaten bugün çünkü antibiyotik kusma yaptı doktor kullanma dedi peribiyotik şase kutu olarak kağıtta işaretledi bundan al dedi aldım