Oylesinebirisi Yapan var mı denemek istiyorum ama ilk defa deneyenlerde kıl dönmesi gibi sorunlar olabilirmiş. Nasıl yapıyorsunuz o bölge temizliğini?
23Erkncikus Oylesinebirisi ağda ama o zamanda oluyor kıl dönmesi oda patlıyor kendiliğinden çıkıyor sıkınca felan
aysenurkn Oylesinebirisi kesinlikle en guzeli eldiven. Uzun zamandir kreme alistirmistim kendimi. Yaklasik 3 ay once eldivenle tamamen temizledim. Suan hiiicc cıkmıyor diyebilirim. Tek tük var onlarda 5 dakikada temizleyebiliyorum
Oylesinebirisi Feyzosumunannesi ya aslında evde yapmak istiyorum biliyor musunuz utanıyorum kuaföre gitmeye
Feyzosumunannesi Oylesinebirisi her seferinde çekindim açarken açıkçası ama rahat ettikçe utanmam da gtti
bebis_ve_annesi41 Oylesinebirisi ilk defa yaptırıyorsaniz evet acısı oluyor ben mesela 3 yıldır ağda ile alıyorum sadece ilk yaptığında acı oluyor sonra geçiyor
Zeyno111 Bende lazer istiyorum bekleyeyim yorumları kremleme falan mı yapıyorlar evde braun lazere başladım da çok işe yaramıyor ya da bayağı zaman alacak ona da jilet vurduğum için sert sert bir an önce yumuşaklığa kavuşmak istiyorum 🤣